رئیس هیئت مدیره صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته با بیان اینکه تاکنون تقاضایی برای دریافت تسهیلات در بخش ساخت هواپیما به صندوق ارائه نشده، گفت: برخی شرکتهای فعال در حوزه تجهیزات پزشکی خارج از کشور کارخانه تاسیس کردهاند و طراحی و تولید قطعات اصلی را در ایران انجام میدهند و در کشور مقصد که ترکیه و برخی کشورهای اروپایی از جمله آنها هستند، مونتاژ میکنند.
محسن نادری منش در گفتوگو با گزارشگر یک، از برنامهریزی برای هوشمندسازی معادن و صنایع معدنی در سال جاری خبر داد و گفت: در راستای این هدف یک صندوق خطرپذیر بورسی حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومانی با همکاری ایمیدرو در حال طراحی است. بخشی از این هوشمند سازی هم در حوزه استفاده از فناوریهای جدید و تجهیزات پیشرفته است.
وی درباره حمایت این صندوق از ساخت هواپیما نیز اظهار کرد: تاکنون تقاضایی برای دریافت تسهیلات در بخش ساخت هواپیما به صندوق ارائه نشده است. صحبتهایی شده که یک شرکت خصوصی در حال فعالیت در این حوزه است، اما هنوز درخواستی به صندوق صنایع پیشرفته ارائه نکرده است.
به گفته این مقام مسئول یک شرکت بخش خصوصی هم در حوزه ساخت ماهواره فعالیت میکند که از صندوق هم تسهیلات دریافت کرده است. این شرکت جزو اولین شرکتهای بخش خصوصی است که به حوزه ساخت ماهواره ورود کرده است.
نادریمنش همچنین درباره صادرات صنایع پیشرفته، تصریح کرد: در حوزه تجهیزات پزشکی به ویژه ونتیلاتورها در زمان کرونا و همچنین در حوزه همودیالیز پیشرفت خوبی صورت گرفته است. به طور کلی صندوق در حوزه تجهیزات پزشکی برنامه خاص دارد که برخی از آنها صادرات هم دارند. حتی برخی شرکتهای فعال در حوزه تجهیزات پزشکی خارج از کشور کارخانه تاسیس کردهاند و طراحی و تولید قطعات اصلی را در ایران انجام میدهند و در کشور مقصد که ترکیه و برخی کشورهای اروپایی از جمله آنها هستند، مونتاژ میکنند.
انتهای پیام