«جویندگان صدف» نوشته رُزاموند پیچلر با ترجمه زهره مهرنیا منتشر شد
به گزارش گزارشگر یک، این رمان در ۶۶۸ صفحه با شمارگان ۵۵۰ نسخه و قیمت ۳۶۰ هزار تومان در نشر نقش جهان منتشر شده است.
در معرفی این رمان میخوانیم: رُزاموند پیلچر (۲۰۱۹-۱۹۲۴) نویسنده شهیر بریتانیایی از سال ۱۹۴۹ تا زمان بازنشستگیاش در سال ۲۰۰۰، بیش از ۶۰ میلیون نسخه از رمانهایش در سراسر جهان به فروش رفت – تنها ۱۰ میلیون نسخه از «جویندگان صدف»؛ رمانی که در سال ۱۹۸۸ به مدت پنجاه هفته متوالی شماره نخستِ پرفروشهای نیویورکتایمز بود، به بیش از چهل زبان ترجمه شد و ترجمه آلمانی آن به فهرست صد کتاب برتر خوانندگان آلمانی راه یافت؛ همچنین در فهرست پنجاه کتاب معاصر مهمی که هر زن باید بخواند، قرار گرفت. این کتاب در فهرست کتابهای بزرگ بیبیسی در سال ۲۰۰۳، شماره پنجاه را به خود اختصاص داد و در فهرست صد رمان برتر عاشقانه دنیا به انتخاب گودریدز، شماره پنجاهوشش را.
رُزاموند پیلچر در طول حیاتش آثار بسیاری خلق کرد که مهمترین آنها عبارت است از: «سپتامبر»، «انقلاب زمستانی»، «آویشن کوهی وحشی» و «بازگشت به خانه». از پیلچر بهعنوان نویسندهای پیشرو یاد میشود؛ او نخستین کسی بود که حماسههای خانوادگی را گسترش داد، دست به آفرینش خانههایی پررمزوراز، دروغهای خانوادگی و فضاسازیهای زیبا زد و چهره داستانهای عاشقانه را تغییر داد؛ به گفته فلیسیتی برایان در گاردین، پیلچر ژانر عاشقانه را به جایگاه بالاتری در جهان رساند.
«جویندگان صدف» یک کلاسیکِ عاشقانه است که بیش از سهدهه قلب میلیونها خواننده در سراسر جهان را به تسخیر درآورده است. این رمان حماسی و خانوادگی در بریتانیا اتفاق میافتد؛ از سواحل زیبای کورنوال گرفته تا لندن شلوغ و فضای دنج کاتسولدز. «جویندگان صدف» تلفیقی از روایتِ یک خانواده و احساسات و دلشکستگیهایی است که آنها را سه نسل کنار هم نگه داشته است. رمان پر از شخصیتهایی است که درست مانند آدمهای دوروبر ما هستند: مادران و دختران، همسران و عاشقان. اتفاقات این خانواده بر محور یک زن فراموشنشدنی بهنام پنهلوپه میچرخد و این عشق، شجاعت، احساسات و ارزشهایِ او است که مسیرِ زندگیِ دیگر شخصیتها را تعیین میکند، زمان را ماهرانه عقبوجلو میبرد و هر فصل بر یکی از بازیگران اصلی خانواده تمرکز دارد. نمادِ واحد در همه فصلها یک نقاشیِ رنگروغن با عنوان «جویندگان صدف» است؛ نقاشیای که برای پنهلوپه نماد و سمبلِ پیوندِ نسلها است.
انتهای پیام