
سید اسماعیل موسوی سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در مورد برگزاری چهارمین جلسه ستاد هماهنگی انتخابات اظهار نظر کرد: در جلسه امروز ، چگونگی برگزاری انتخابات در امور سیاسی ، امنیتی و مالی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. جزئیات
وی افزود: “یکی از اقدامات مهم ستاد انتخابات وزارت کشور ، بررسی کشورهایی است که در وضعیت کرون انتخابات ملی و محلی برگزار کرده اند.” مطالعات و مطالعات نشان داده است که طی یک سال گذشته ، 19 کشور در سراسر جهان انتخابات را در کرونا برگزار کرده اند.
سخنگوی ستاد انتخابات ملی خاطرنشان کرد: روش ثبت نام هر کشور ، آموزش کارگزاران اجرایی ، محل شعب ، نمایندگان شعب ، تبلیغات و تاریخ رأی گیری توسط کارشناسان به طور جدی بررسی شد. ایجاد و استفاده از تجربه مراحل اولیه ثبت نام در انتخابات در سال 1400 می تواند از طریق افراد پس از مراحل اولیه ثبت نام و ثبت نام انجام شود تا ثبت نام کامل در وزارت کشور ، دفاتر شعبه و ولسوالی ها انجام شود.
موسوی با اشاره به آموزش مدیر انتخابات گفت: در این مرحله ، سه سطح تعیین شد. سطح اول فرماندار ، مسئول انتخابات و فنی و نماینده سیاسی فرماندار است که بخش آنها آموزش حضوری دارد. در سطح دوم ، آموزش به صورت کنفرانس ویدیویی انجام می شود و این بخش شامل اعضای ستادهای محلی ، معاونین فرماندار ، بخشداران و کارشناسان است.
موسوی در مورد سطح سوم آموزش که جمعیت زیادی را شامل می شود ، گفت: “این سطح شامل همه نمایندگان هیئت مدیره ، نمایندگان فرماندار و اعضای شعبه است. آنها می خواهند از قابلیت های برنامه مبارک استفاده کنند. وزارت آموزش و پرورش.”
وی در مورد محل شعبه ، پنج شاخص در این زمینه توسط وزارت کشور در نظر گرفت: در دسترس بودن ، پوشش تلفن همراه ، امنیت کافی ، فضای باز و تهویه.
در پایان ، وزیر انتخابات دولت با اشاره به رای گیری الکترونیکی ، افزایش زمان رأی دادن و افزایش تعداد افراد ، اظهار داشت که از نظرات و دیدگاه های نخبگان دانشگاهی به عنوان تماس مهم کمیته اطلاعات ستاد ملی استفاده خواهد شد. تعداد شعبات ، رای گیری زودهنگام ، تهیه ویروس کرونا و پیشنهادات دریافت شده به دفتر انتخابات وزارت کشور بررسی شده و در چارچوب قانون در روند انتخابات مورد استفاده قرار خواهد گرفت.