یک متخصص بیماری های عفونی توضیح داده است که پس از ورود ویروس کرونا به بدن چه اتفاقی می افتد.
به گزارش گزارشگر یک ، دکتر آمیتیس رمضانی ، در مورد بعد بالینی بیماری عروق بیماری کرونا قلب ، گفت: “ویروس دارای یک قسمت اصلی به نام ویروس سنبله است که یک پروتئین یا آنتی ژن ویروس است و در واقع همه کارها در تشخیص انجام می شود. روش. باختن ” این بخش از ویروس به عنوان واکسن استفاده می شود. مهمترین نقطه ورود ویروس کرونا از طریق بینی است که از طریق این سنبله مهم وارد بینی می شود و سعی می کند به سلول های مخاط بینی متصل شود.
وی افزود: بینی دارای گیرنده های خاصی است که از طریق خوشه های متصل به سلول های بدن وارد می شوند. ویروسها موجودات زنده نیستند ، آنها فقط می خواهند هنگام ورود به سلول تکثیر شوند. سلولهای بینی را تکثیر و از بین می برد. اکنون ما مجموعه ای از ویروس ها داریم که تکثیر شده و وارد سلول های محیطی می شوند ، برخی از آنها می توانند از طریق جریان خون وارد بدن شوند.
رئیس بخش تحقیقات بالینی موسسه پاستور در ایران گفت: گیرنده های مورد نیاز برای ورود ویروس به سلول ها در مخاط حلق ، سیستم تنفسی ، دستگاه تنفسی تحتانی ، دستگاه گوارش ، کلیه ، قلب و کبد وجود دارد. به بنابراین؛ ویروس ها می توانند هر قسمتی از بدن را آلوده کرده و هر قسمتی از بدن را تحت تأثیر قرار دهند ، که یکی از مشکلات ما در مورد ویروس ها است.
وی درگیری کرونا و ریه را مهمترین و خاردارترین برخورد بین تاج و اندام بدن می داند و می گوید: “در این شرایط ، اصل مشکل بوجود می آید و بیماران را بیمار می کند.” ممکن است چند ساعت تا دو هفته از شروع ویروس تا بروز علائم طول بکشد ، که در مورد ویروس های دیگر صدق نمی کند ، در حالی که برخی از افراد تا زمانی که در معرض بیماری عروق بیماری کرونا قلب قرار گیرند تا پایان علامت ندارند. روز بیماری ، بیماری می تواند به دیگران منتقل شود و ویروس از مخاط بینی و دهان ترشح می شود.
به گزارش کانال خبری وبدا ، وی “این بیماری را به دیگران منتقل می کند که تا زمان پایان بیماری بدون علامت هستند و هنوز علامتی ندارند (دو یا سه روز قبل از شروع سرفه ، عطسه و سایر علائم).” این به این دلیل است که ترشحات تنفسی انسان حاوی کرونا است.
انتهای پیام