دبیر علمی دومین همایش ملی اسوه حسنه گفت: در این همایش مقالاتی با رویکرد توحیدی یعنی مبتنی بر مبانی و منابع اسلامی (قرآن و حدیث)، علوم انسانی، روانشناسی، جامعهشناسی، حقوق، مدیریت دولتی و ورزشی و علوم کامپیوتر با تأکید بر هوش مصنوعی و بازیهای رایانهای به رشته تحریر درآمده بود.
به گزارش خبرنگار آنا، مراسم اختتامیه دومین همایش ملی «اسوه حسنه» با عنوان «امید؛ پیشران پیشرفت و تمدن نوین اسلامی فرصتها، چالشها و راهبرها» با حضور حسن بنیادیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجتالاسلام سیدعلی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان و رؤسای واحدهای این دانشگاه برگزار شد.
دبیر علمی دومین همایش ملی اسوه حسنه در این همایش اظهار کرد: مقالات همایش از سه طریق «سامانه مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت»، «سامانه اختصاصی همایش امید» و «صفحه شخصی پیامرسان ایتا» دریافت و به کمیته علمی ارسال شد که پس از داوری، فرآیند بررسی و اصلاح تا مرحله نهایی پیگیری شد.
حجتالاسلام سیدرضا موسوی افزود: حدود ۲۵ تا ۳۰ اثر امتیاز لازم را کسب نکردند و بیشتر مقالات هم برای اصلاح به نویسندگان بازگردانده شدند و پس از انجام اصلاحات، اغلب مورد پذیرش قرار گرفته و برای صدور گواهی ارسال میشدند.
وی با بیان اینکه مقالات از طیف گستردهای از پژوهشگران از استانها بود، ادامه داد: مقالات از استانها و شهرهای مختلف ازجمله تهران، اصفهان، کرمان، جیرفت و زرند، مازندران، خراسانرضوی و جنوبی، سمنان، گلستان، گیلان و هرمزگان ارسال شده بود که نشاندهنده گستره ملی این همایش و مشارکت علمی پژوهشگران از نقاط مختلف کشور است.
دبیر علمی دومین همایش ملی اسوه حسنه، این همایش را پذیرای مقالات متنوعی از پژوهشگران خواند و خاطرنشان کرد: طیف گستردهای از پژوهشگران اعم از دانشجویان مقطع کارشناسیارشد و دکتری تا استادان معزز دانشگاههای سراسر کشور مقالات خود را ارائه کردند که طبیعتاً مقالات دریافتی از نظر سطح علمی و نگارشی یکدست نبودند.
موسوی با اشاره به تنوع رویکردها در همایش ملی «اسوه حسنه» تبیین کرد: رویکردهای مقالات دریافتی در همایش «امید» متنوع و گسترده و از زوایای مختلف به این موضوع پرداخته شده بود.
وی متذکر شد: برخی مقالات با رویکرد توحیدی، یعنی مبتنی بر مبانی و منابع اسلامی (قرآن و حدیث) نگاشته شده بودند و برخی دیگر از زاویه علوم انسانی به این موضوع نگریسته بودند و بعضی از پژوهشگران با رویکردهایی نظیر روانشناسی، جامعهشناسی، حقوق، مدیریت دولتی و ورزشی، علوم کامپیوتر با تأکید بر هوش مصنوعی و بازیهای رایانهای مقالات را به رشته تحریر درآوردند.
دبیر علمی دومین همایش ملی اسوه حسنه یادآور شد: اگرچه برخی مقالات از سوی داوران بهلحاظ محتوا و مدعا مورد نقد بود؛ اما بهدلیل رعایت ساختار علمی مقالهنویسی و اصول روش تحقیق، مورد پذیرش قرار گرفتند.