رئیس مجمع خیرین کشور بر حمایت از تولیدات شرکتهای دانش بنیان برای کاهش دیابت تاکید کرد.
به گزارش گزارشگر یک، در سیصد و هشتمین جلسه مجمع خیرین کشور، دستورالعمل ایجاد نمایندگیهای مجمع خیرین کشور در برخی از استانهای فاقد نمایندگی، بحث و بررسی شد.
در ادامه حبیبالله بوربور رئیس مجمع خیرین کشور، بر پیگیری همافزایی میان مؤسسات حامی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید کرد و گفت: مجمع خیرین کشور باید مثل نخ تسبیح بتواند انسجام و همافزایی لازم میان مؤسسات و گروههای فعال در زمینۀ بازماندگان از تحصیل را ایجاد کند.
وی افزود: لازم است از ظرفیت مجمع خیرین (حامیان بازمانده از تحصیل) و نیز از ظرفیت جمعیت مادران نشاط و امید که هفتۀ گذشته در این جلسه به معرفی خود پرداختند، برای همافزایی استفاده شود. ضمن اینکه حتماً باید با وزارت آموزش و پرورش مذاکره شود و تا زمانی که این وزارتخانه به طور کامل حمایت نکند، فعالیتها اثربخش نخواهد بود.
رئیس مجمع خیرین کشور، همچنین بر ضرورت پیشگیری از بیماریها در سطح کشور و غربالگری دانشآموزان در طرح نذر تخصص تأکید کرد و گفت: باید هر هفته نمایندگانی از مجمع خیرین کشور با انجمنهای فعال در حوزۀ پیشگیری از بیماریها ملاقات و گفتوگو داشته باشند.
پیگیری تشکیل مجمع خیرین حمایت از بیماران دیالیزی
بور بور، با بیان اینکه لازم است بیمارستانهایی که بخش دیالیز ندارند، به این بخش مجهز شوند، گفت: میتوان از ظرفیت خیریهها و خیرین، با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای این امر استفاده کرد. برای تشکیل این مجمع میتوان از شخص وزیر بهداشت و رئیسجمهور نیز کمک گرفت.
در انتهای این جلسه نیز، نمایندگان یکی از شرکتهای دانش بنیان، به ارائه مطالبی از دستاوردهای خود پرداختند. این شرکت از ۱۰ سال پیش تاکنون در زمینۀ تولید شیرینکنندههای پروتئینی که منجر به کاهش و کنترل دیابت در کشور میشود، فعالیت دارند.
رئیس مجمع خیرین کشور ضمن حمایت از شرکتهای دانش بنیان، مقرر کرد تا هیئتمدیرۀ مجمع چگونگی حمایت از ظرفیت این شرکت ایرانی و اتصال آن با وزارت بهداشت، خیرین و سرمایهگذاران را بررسی کنند.
انتهای پیام