بیست و هفتمین کنفرانس علوم و صنایع غذایی در ایران ، بزرگترین رویداد علمی در صنعت غذا ، در تاریخ 4 و 5 فوریه سال جاری توسط انجمن متخصصان علوم و صنایع غذایی در ایران در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی در خوزستان برگزار می شود.
به گزارش گزارشگر یک، دکتر. محمد حجتی ، دانشیار گروه علوم غذایی ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان و وزیر علوم کنگره ، گفت: صنعت غذا و اقتصاد و کاهش مصرف انرژی در بازاریابی و غذاهای تراریخته موضوعی را مورد توجه قرار داده است که حتی مورد توجه بسیاری از محققان کشورمان قرار دارد.
این کنوانسیون ملی به عنوان قدیمی ترین و معتبرترین گردهمایی علمی محققان ، اساتید ، فرهیختگان ، دانشجویان ، کارشناسان ، صنعتگران و فعالان صنایع غذایی برای نخستین بار در استان کوزستان برگزار می شود.
بیست و هفتمین مجمع عمومی علوم و صنایع غذایی با پشتیبانی بانک اطلاعات استنادی علوم جهان اسلام (ISC) کد اختصاصی 32995-99200 و سازمان غذا و دارو ، بالاترین مقام قانونی در صنعت غذا ، مقالات را از طریق: پورتال اینترنتی به آدرس www.ifstacongress27.ir واقع شده است.
انتهای پیام