در بیانیه مطبوعاتی مربوط به این توافق گفته شده است که برودکام قطعات فرکانس رادیویی ۵G و اجزای پیشرفته ارتباطات بیسیم را تولید میکند. ازجمله این قطعات میتوان به فیلترهای FBAR اشاره کرد که برای مثال در کارخانه فورت کالینز برودکام واقع در کلرادو طراحی و تولید میشوند.
اپل میگوید این همکاری چندساله به برودکام اجازه خواهد داد تا به سرمایهگذاری در پروژههای مهم اتوماسیون و ارتقا مهارت تکنسینها و مهندسان خود ادامه دهد. این قرارداد بخشی از استراتژی بزرگتر کوپرتینوییها بهمنظور سرمایهگذاری ۴۳۰ میلیارد دلاری در آمریکا در طول پنج سال آینده است. طبق قانون CHIPS، دولت ایالاتمتحده به شرکتهایی که در خاک این کشور تراشه تولید کنند، یارانه خواهد داد.
مدیرعامل اپل درباره توافق با برودکام چه میگوید؟
«تیم کوک»، مدیرعامل اپل میگوید: «برای ارائه تعهداتی که شرایط نبوغ، خلاقیت و روحیه نوآوری تولید در آمریکا را مهیا میکنند، هیجانزدهایم. همه محصولات اپل به فناوریهایی وابستهاند که در آمریکا مهندسی و تولید شدهاند و ما به افزایش سرمایهگذاریها در اقتصاد ایالاتمتحده ادامه میدهیم چون به آینده آمریکا اعتقادی رسوخناپذیر داریم.»
این شرکت ازجمله غولهای فناوری است که همواره تحت فشار قرار داشته تا کارخانههای خود را به خاک ایالاتمتحده بیاورد. کامپیوتر دسکتاپ مک پرو آخرین محصول این شرکت بود که مراحل پایانی مونتاژ خود را در آمریکا پشت سر میگذاشت و میتوانست برچسب «ساخت آمریکا» را دریافت کند.
اپل از قبل هم برای تولید قطعات وایفای و بلوتوث آیفونها با برودکام همکاری داشت. بااینحال، پیشتر شایعاتی منتشر شده بود مبنی بر اینکه این شرکت میخواهد تراشههای داخلی خود را جایگزین محصولات برودکام کند. حالا مشخص نیست که این توافق موجب رد شایعات مذکور خواهد شد یا خیر.
۵۸۵۸