سود دراپ شیپینگ چقدر است؟

دراپ شیپینگ چیست ؟ دراپ شیپینگ یعنی اینکه شما می‌توانید محصولات دیگران را به مشتریان خود بفروشید، بدون اینکه خودتان موظف به نگهداری موجودی و ارسال سفارشات باشید. به عبارت دیگر، شما می‌توانید یک فروشگاه بدون موجودی ایجاد کنید و از اقلام مختلفی که توسط تامین‌کنندگان دیگر ارائه می‌شود، سود کسب کنید.به نظر می‌آید که دراپ شیپینگ یک فرصت عالی برای کسب درآمد است، اما متاسفانه در ایران انجام آن به صورت دلاری یک چالش بزرگ محسوب می‌شود. بیایید نگاهی به دلایل این چالش‌ها بیاندازیم.

مشکلات Drop Shipping دلاری در ایران

1. مشکلات پرداخت و ارز: یکی از بزرگترین مشکلات دراپ شیپینگ در ایران، مشکل پرداخت و ارز است. بسیاری از تامین‌کنندگان و سایت‌های دراپ شیپینگ پرداخت به واحد پولی دلار را ترجیح می‌دهند و این امر برای ایرانیان که دسترسی آن‌ها به ارز دشوار است، مشکل‌ساز می‌شود.

2. مشکلات حمل و نقل: ارسال سفارشات به ایران اغلب با چالش‌های حمل و نقل روبروست. تاخیر در تحویل، افزایش هزینه حمل و نقل و حتی گاهی اوقات مشکلات تاخیر بارها در مسیر سفرهای سفرهای بین‌المللی ممکن است باعث ناراحتی مشتریان شود.

3. امور گمرکی: گمرکات ایران اغلب با مسائل اداری و مالی پیچیده‌ای مواجه هستند. این ممکن است موجب تاخیر در تجریه سفارشات و افزایش هزینه‌های وارداتی شود.

با این وجود، اگر شما تصمیم به شروع کسب و کار دراپ شیپینگ در ایران دارید، بهتر است با مشتری خارجی کار کنید. قطعا می‌توانید با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از راهکارهای خلاقانه، به موفقیت برسید.

در نهایت، به عنوان یک دوست به دوست، به شما توصیه می‌کنم که با دقت و اطلاعات کافی به این کار بپردازید. انتخاب تامین‌کنندگان معتبر و معامله‌گرانی که به شما اعتماد دارند، از اهمیت بسیاری برخوردار است. در نهایت، انجام دراپ شیپینگ به درستی می‌تواند یک منبع درآمد پایدار و موفقیت عالی در زندگی شما باشد.

آیا Dropshipping در فروشگاه حضوری هم ممکن است؟

اصولا دراپ شیپینگ در کسب و کارهای آنلاین، هم درآمد زیادی دارد و هم فرآیند اجرایش آسان است. اما خب در هر حال در یک فروشگاه حضوری هم می‌توانید به‌شکل دراپ شیپینگ فعالیت کنید. البته در این روش باید یک هزینه برای اجاره مغازه و سپس بودجه برای خرید محصول یا محصولات مورد نظر در تعداد کم برای نمایش به مشتری و همینطور فروش حضوری داشته باشید.

مثلا یکی از دوستان من کسب و کارش به همین شکل است. دوست یک مغازه لوازم خانگی دارد و فقط یک نمونه از هر محصول را برای نمایش به مشتری در مغازه دارد. وقتی مشتری مثلا یک یخچال می‌خرد، دوست من با تامین کننده‌ای که دارد تماس می‌گیرد و آدرس مشتری را برای او می‌فرستد. تامین کننده که در این جا معمولا نماینده آن برند است، محصول را برای مشتری می‌فرستد و نصب می‌کند. این مورد یکی از نمونه‌های دراپ شیپینگ است.

اما خب مدل بهتر برای کسب و کارهای حضوری، اجرای دراپ شیپینگ در دفاتر فروش است. منظورم آن دفاتری است که کار فروش را صرفا به‌شکل تلفنی انجام داده و قرار نیست مشتری برای دریافت جنس به محل‌شان مراجعه کند.

مزایای دراپ شیپینگ

همین حالا تعداد زیادی از کسب و کارهای بزرگ در حال فعالیت به روش دراپ شیپینگ هستند. حتی جالب است بدانید که دیجی کالا هم با بعضی از فروشندگان به‌شکل دراپ شیپینگ همکاری می‌کند و عملا محصولاتی را در معرض فروش قرار داده که اصلا در انبار خودش موجود نیست. این محصولات توسط خود فروشندگان برای مشتری ارسال می‌شود. در هر حال بیایید با مزایای دراپ شیپینگ بیشتر آشنا شویم.

خب، به بخش اصلی مقاله رسیدیم. تا اینجا شما می‌دانید که دراپ شیپینگ چیست و با مزایا و معایبش آشنایی دارید. پس اجازه بدهید به سراغ نحوه اجرای آن برویم. one Million in Sales With Shopify in One Year از مزایای این روش است.

1_ محصول را انتخاب کنید

مرحله اول و البته سخت، پیدا کردن نوع محصول است! چرا سخت؟ چون در این مرحله اگر از قبل ایده‌ای نداشته باشید، خیلی زمان زیادی را صرف پیدا کردن یک محصول مناسب می‌کنید. به‌طور کلی پیشنهاد می‌کنم برای انتخاب محصول، ابتدا به 2 چیز دقت کنید:

2_ وب سایت‌تان را طراحی کنید

بهتر است قبل از اینکه به‌سراغ تامین کننده بروید، وب سایت‌تان را ساخته باشید تا در موقع ملاقات، کمی شما را جدی بگیرند.

اما خب به‌طور خلاصه، یکی از ساده‌ترین و کم‌هزینه‌ترین راهکارها، استفاده از فروشگاه ساز پرتال است. پیشنهاد می‌کنم همین حالا به صفحه فروشگاه ساز بروید، ظاهر دلخواه سایت‌تان را انتخاب کنید و بدون نیاز به پرداخت حتی 1 ریال، به‌مدت 7 روز از سایت‌تان استفاده کنید.

بعد از آنهم می‌توانید در صورت نیاز، هزینه نگهداری سالانه سایت را بپردازید. در مورد قیمت‌ها، در صفحه تعرفه طراحی سایت به‌طور کامل توضیح داده‌ایم.

3_ تامین‌کننده را بیابید

پیدا کردن تامین کننده برای اغلب محصولات واقعا کار سختی نیست. من خودم هر موقع نیاز به پیدا کردن یک تامین‌کننده عمده محصولات داشته باشم، به‌سراغ سایت دیوار و شیپور می‌روم.

اما خب در خود گوگل هم می‌توانید با جستجو کلمات مرتبط، به کسب و کارهای بزرگ تامین‌کننده برسید. بعد از پیدا کردن تامین کننده باید با او در مورد نحوه ارسال محصول برای مشتری توافق کنید. علاوه‌بر این در رابطه با اطلاع به شما در مورد موجودی کالا، تغییرات قیمت و همینطور حاشیه سود هم صحبت کنید.

4_ عکس محصولات را بگیرید

در مرحله چهارم، باید عکس محصولات را تهیه کنید. برای این کار ابتدا از خود تامین کننده اجازه بگیرید. گرفتن عکس محصولات هم با یک دوربین نیمه‌حرفه‌ای یا حتی دوربین موبایل‌تان امکان‌پذیر است. همینطور می‌توانید با یک عکاس متخصص همکاری کنید.

بعد از گرفتن عکس‌ها، باید اطلاعات محصولات را در سایت وارد کنید. اگر سایت‌تان را با سایت ساز پرتال ساخته‌اید، نگران نباشید چون نحوه کار با این سایت ساز را به‌شکل ویدیویی و کامل در ویدیوهای کوتاه به شما آموزش داده‌ایم.

5_ بازاریابی اینترنتی را شروع کنید

خب، تا الان شما صاحب یک کسب و کار دراپ شیپینگ هستید و از این به بعد باید برای رشد کسب و کارتان تلاش کنید. اولین کار شما این است که برای کسب و کارتان مشتری جذب کنید. پیدا کردن مشتری برای کسب و کار اینترنتی کار سختی نیست و فقط باید اصول آن را یاد بگیرید. مطالعه مقالات ما در زمینه افزایش فروش اینترنتی خیلی به شما کمک می‌کند.

با کمترین سرمایه صاحب یک کسب و کار شوید

در اواسط مقاله هم گفتم، همین حالا تعداد زیادی کسب و کار اینترنتی پرفروش در سطح وب وجود دارند که در حال فعالیت از روش دراپ شیپینگ هستند. بنابراین تصور نکنید که راه‌اندازی کسب و کار به این روش غیر ممکن است. راه‌اندازی سایت یکی از مهم‌ترین قدم‌ها برای شروع این کسب و کار است. فروشگاه ساز پرتال با یک هزینه مناسب سایت فروشگاه کاملی برای شما ایجاد می‌کند. حالا می‌توانید بدون هیچ هزینه دیگری کسب درآمد از اینترنت را آغاز کنید.

خب به انتهای مقاله رسیدیم.در این مقاله ابتدا فهمیدیم که دراپ شیپینگ چیست، با مزایا و معایبش آشنا شده و در نهایت به آموزش آن پرداختیم. سوال، نظر یا تجربه‌ای دارید؟ در بخش نظرات منتظر شما هستم. همچنین اگر به عنوان تامین کننده می‌توانید با فروشگاه‌ها همکاری کنید حتما در قسمت نظرات بنویسید تا کسب و کارها با شما آشنا شوند. بهترین سایت دراپ شیپینگ سایتی است که با سرمایه کم شمارا بتواند به سود زیاد برساند و مطمئن باشد.

 

خروج از نسخه موبایل