وی از رشد تبادلات تجاری در یک سال گذشته با عمان خبر داد و زمینه همکاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با عمان را بسیار خوب ارزیابی کرد.
زارعپور با اشاره به ارائه خدمات مختلف توسط پلتفرمهای ایرانی به مردم، تصریح کرد: در حال حاضر بسیار از خدمات برخط توسط پلتفرمهای ایرانی به مردم ارائه میشود و ۵۰ درصد خدمات دولت از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به صورت کاملا برخط به مردم ارائه میشود.
وی در این حوزه به زمینه همکاری در برای راه اندازی پلتفرمهای مشترک اشاره کرد و افزود: با توجه به ظرفیتهای موجود بین دو کشور، امکان حضور شرکتهای ایرانی در عمان وجود دارد. وزیر ارتباطات به همکاری در مجامع بینالمللی را یکی دیگر از زمینههای همکاری دو کشور عنوان کرد.
زارعپور در مورد فعالیتهای فضایی ایران گفت: ما توانایی ساخت ماهواره سنجشی و مخابراتی لایه لئو را داریم که میتوانیم در این زمینه همکاری داشته باشیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ارتباطات فیبرنوری و زمینه ترانزیت را در این حوزه بخش دیگری از همکاریهای ایران و عمان عنوان کرد و گفت: راهاندازی مراکز داده مشترک در چابهار که امکان ارائه سرویس به کشورهای منطقه داشته باشد هم زمینه همکاری مناسبی است.
وزیر ارتباطات عمان نیز در این دیدار زمینههای همکاری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را بسیار عنوان کرد و گفت: بعد از سفر رئیسجمهور ایران به عمان، پادشاهی این کشور تاکید بسیاری در پیگیری روابط با کشور ایران داشتند.
وی دولت دیجیتال و حوزه فضایی را از زمینههای مهم همکاری در این حوزه عنوان کرد و افزود: زمینههای فناوریهای نوین یکی دیگر از زمینههای مهم همکاری بین دو کشور است.
وزیر ارتباطات عمان به روابط بازرگانی و لجستیک دو کشور اشاره و تاکید کرد: همانطور که توسعه تعاملات در حوزه لجستیک در دستور کار دو کشور است، توسعه تعاملات حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات هم به صورت ویژه در دستور کار دو کشور قرار خواهد گرفت.
وی توسعه تعاملات پستی، فضایی و ارتباطات و راه اندازی استارت آپهای مشترک را از دیگر زمینههای همکاری دو کشور عنوان کرد.
در پایان این دیدار صورتجلسه مذاکرات در ۱۴ بند به امضای وزرای دو کشور رسید و همچنین تفاهمنامهای نیز بین شرکتهای پست ایران و عمان امضا شد.