چراغ سبز آمریکا برای صادرات ۸ میلیارد دلاری تسلیحات به رژیم صهیونیستی

براساس گزارش‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا به طور «غیررسمی» کنگره را در مورد فروش احتمالی یک محموله بزرگ سلاح به رژیم صهیونیستی به ارزش ۸ میلیارد دلار از جمله مهمات برای جت‌های جنگنده و بالگردها مطلع کرده است.

به گزارش گزارشگر یک، فروش تسلیحاتی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی در شرایطی انجام می‌شود که جنگ غزه بدون چشم‌اندازی برای آتش‌بس ادامه دارد و اخباری از بمباران‌های گاه و بیگاه این رژیم در سوریه و لبنان هم به گوش می‌رسد. تلفات جنگ غزه به بیش از ۴۵ هزار تن رسیده است و اکثر قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

در شرایطی که آمریکا بزرگ‌ترین حامی مالی و تسلیحاتی صهیونیست‌ها به شمار می‌رود، وب‌سایت «آکسیوس» به نقل از منابع گزارش داد، قرارداد پیشنهادی که باید به تصویب کمیته‌های روابط خارجی مجلس نمایندگان و سنا برسد، شامل موشک‌های هوا به هوا AIM-۱۲۰C-۸ AMRAAM برای جت‌های جنگنده برای محافظت در برابر تهدیدات هوابرد، از جمله پهپاد و گلوله‌های توپخانه ۱۵۵ میلی‌متری است.

همچنین این محموله شامل موشک‌های هلفایر AGM-۱۱۴ برای هلیکوپترهای تهاجمی و همچنین بمب‌های با قطر کوچک، کیت‌های دم JDAM، کلاهک‌ها و فیوزهای بمب می‌شود.

از آغاز بمباران‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، ایالات متحده یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده است و در ظاهر دم از آتش‌بس می‌زند، اما در عمل، کاری برای توقف خشونت‌ها و وادار کردن تل‌آویو برای خاتمه جنگ صورت نمی‌دهد. واشنگتن چندین دهه است که بزرگ‌ترین حامی صهیونیست‌های تروریست بوده است و پول، اقلام نظامی و دانش فنی را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

بر اساس پژوهش جدیدی، ایالات متحده از زمان آغاز جنگ در نوار غزه دست‌کم ۱۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار به تل‌آویو کمک نظامی کرده است. در این گزارش آمده که رژیم صهیونیستی بزرگ‌ترین دریافت‌کننده کمک‌های نظامی ایالات متحده در تاریخ است و از سال ۱۹۵۹ تاکنون ۲۵۱.۱۲ میلیارد دلار با در نظر گرفتن نرخ تورم در این سال‌ها دریافت کرده است.

این گزارش که قبل از گشودن جبهه دوم رژیم صهیونیستی علیه حزب‌الله در لبنان تکمیل شد، یکی از نخستین گزارش‌ها از هزینه‌های تخمینی ایالات متحده در جهت حمایت از صهیونیست‌ها در درگیری‌های غزه و لبنان است.

انتهای پیام

خروج از نسخه موبایل