۶ ماده غذایی که نمی‌گذارند چاق شویم

آفتاب‌‌نیوز:

چاقی در اثر تجمع بیش از حد سلولهای چربی و ذخیره بافت چربی در بدن ایجاد می شود. از آنجا که این بیماری سلامتی ما را تهدید می کند ، بیشتر افراد سعی می کنند علاوه بر کسب زیبایی بصری ، سلامت بدن را نیز حفظ کنند. رژیم درمانی سیده بهاره غفاری می گوید: “این ویتامین ، مواد معدنی و مواد مغذی دارد که تا حدی در افزایش وزن تداخل ایجاد می کند.” در این مقاله با این مواد آشنا خواهید شد.

امگا 3

امگا 3 در ماهی های روغنی مانند ماهی آزاد ، ماهی ساردین و کنسرو ماهی تن یافت می شود. تخم مرغ ، گردو و دانه کتان نیز حاوی مقادیر زیادی امگا 3 هستند.

روی

برای تهیه این ماده معدنی ، از غذاهایی مانند جگر ، مرغ ، تخم مرغ ، لوبیا سبز و غلات میوه استفاده کنید.

ویتامین B

مهم است که بدانید ویتامین B در در زرده تخم مرغ ، سیب زمینی ، آووکادو ، گوشت ، سبزیجات غلیظ و ماهی آزاد به وفور یافت می شود.

کلسیم

علاوه بر محصولات لبنی ، کلسیم ، کلم ماهی ، ساردین ، ​​دانه های چیا و کنجد را می توانید دریافت کنید.

منیزیم

سیب زمینی ، دانه ها ، لبنیات و کلم بروکلی منابع عالی منیزیم هستند.

اهن

خوردن گوشت ، مرغ و ماهی مقدار قابل توجهی آهن مورد نیاز بدن را تأمین می کند.

منابع گیاهی آهن ضعیف توسط بدن جذب می شود ، اما برای استفاده توصیه می شود میوه های خشک ، تخمه کدو ، حبوبات و غذاهای غنی شده را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

خروج از نسخه موبایل