چگونه می‌توانیم به زمان‌های موجود وقت سفارت دسترسی پیدا کنیم؟

 وقت سفارت دانمارک چگونه تعیین می­ شود؟

پاسخ: وقت سفارت کشورها توسط کنسولگری یا سفارت و یا توسط شرکت­های کارگزاری تعیین می­شود. چندین شرکت کارگزاری شناخته شده در ایران برای کشورهای مختلف وقت سفارت تعیین می­کنند. شما با جستجوی عبارت “وقت سفارت آلمان” (به طور مثال کشور المان ذکر شد) می­توانید اطلاعات گرفتن وقت سفارت را برای کشور آلمان مشاهده کنید. برای کشورهای دیگر هم می­توانید به همین صورت عمل کنید. برخی کشورها کارگزاری ندارند و بایستی مستقیما به خود کنسولگری یا سفارت خانه درخواست بدید.

از چه راهی خودم وقت سفارت بگیرم؟

پاسخ: ابتدا با جستجوی اینترنتی مشخص کنید که وقت سفارت آن کشور را کارگزاری تعیین می­کند یا سفارت خانه و یا کنسول­گری آن. پس از آن می­توانید خودتان با ورود به سایت کارگزار و یا سفارت مربوطه، وقت سفارت خود را تعیین کنید. اگر خودتون بگیرین مزیت داره و آن هم این است که می­توانید برنامه­ریزی دقیق­تری نسبت به سفرتان داشته باشید.

کدام کشورها در ایران کنسولگری ندارند؟

پاسخ: برخی از کشورها به دلایل سیاسی یا جغرافیایی ممکن است در داخل کشور ایران سفارت و یا کارگزاری نداشته باشند. در این صورت بایستی به کشور دیگری برای گرفتن ویزا مسافرت کنید. ابتدا به سایت کنسولگری یا کارگزاری بروید و از کشورهایی که کنسول گری در آن­ها موجود است مطلع شوید. از مهم­ترین کشورهایی که در ایران سفارت ندارند شامل آمریکا، کانادا و … است.

آیا برای گرفتن وقت سفارت از طریق آزانس­های مسافرتی اقدام کنم؟

پاسخ: شما در هنگام تعیین وقت سفارت در برخی موارد بایستی بلیط رفت و برگشت هواپیما، واچر هتل و بیمه مسافرتی به همراه فرم درخواست ویزای خود را به افسران ویزا تحویل دهید. اشتباهی در هر کدام از این مدارک ممکن است منجر به رد شدن درخواست ویزا شود. آژانس­های مسافرتی معمولا سابقه­ی طولانی در زمینه اخذ ویزا، وقت سفارت کشورهای مختلف، سیستم­های تعیین وقت سفارت و زمان دقیق باز شدن آن­ها دارند.

اگر فکر می­کنید در تهیه مدارک و پر کردن فرم ویزا مشکلی ندارید، خودتان برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. توصیه ما این است که مراحل و مدارک مورد نیاز را قبلا به طور کامل از طریق سفارت یا کارگزاری بپرسید و با اطلاعات کامل اقدام کنید. می­توانید از کسانی که قبلا تجربه­ی موفقی داشته­اند کمک بگیرید. حدالامکان در این زمینه ریسک نکنید و با شکیبایی اطلاعات کامل کسب کنید.

چند روز قبل از مراجعه به سفارت بایستی وقت را رزرو کنم؟

پاسخ: تعیین وقت سفارت بسته به سیستم وقت­دهی سفارت یا کارگزاری آن کشور متفاوت است. ممکن است، 1 روز 1 ماه و حتی یکسال بعد نوبت مراجعه شما به سفارت فرا برسد. برای اطلاع دقیق از سیستم وقت دهی بایستی به سایت آن کنسول گری مراجعه کنید.

چگونه می­توانم به زمان­های موجود وقت سفارت دسترسی پیدا کنم؟

پاسخ: اگر می­خواهید به وقت­های خالی سفارت هر کشوری دست پیدا کنید، باید در روزهای مختلف به سایت تعیین وقت سفارت کشور مورد نظر وارد شوید تا با الگوریتم آن به طور کامل آشنایی پیدا کنید. کسب اطلاعات از افرادی که قبلا موفق به گرفتن وقت شده­اند می­تواند مفید باشد. پیگیری­های مکرر اینترنتی شانس شما را افزایش می­هد.

وقت فوری سفارت چیست؟

پاسخ: در صورتی که زمان کمی برای سفر دارید باید وقت فوری سفارت را اخذ کنید تا بتوانید در کم­ترین زمان ممکن برای اخذ ویزا اقدام کنید. بسته به شرایط وقت فوری سفارت این امکان را می­دهد تا در کمتر از دو هفته به سفارت وارد شوید.

نکات مهم دیگر چیست؟

پاسخ: برای اطمینان بیشتر حدالامکان خودتان وقت بگیرید و به افراد سودجو اعتماد نکنید. حتما وقت اعلام شده را بررسی کنید. در هنگام وقت گرفتن احتمال خواستن صفحه­ی اول پاسپورت شما توسط سفارت وجود دارد. سعی کنید یک عکس کاملا واضح و طبق استانداردهای خود سایت وارد بارگذاری کنید. این مطلب، کتاب آموزشی وقت سفارت نیست که بخواهیم فقط برای شما وقت سفارت را تعریف کنیم و یا انواع آن را برای شما نام ببریم! ما در این مطلب در مورد تمامی دغدغه‌های شما در مورد وقت سفارت صحبت می‌کنیم و اگر نیاز داشته باشید، می‌توانید سرنخ گرفتن وقت سفارت را در این مطلب آموزش ببینید.

خودتان وقت سفارت بگیرید!

وقت سفارت کشور‌ها، یا توسط خود سفارت یا کنسولگری تعیین می‌شود و یا توسط شرکت‌های کارگزاری. بزرگترین شرکت کارگزاری در ایران، شرکت  می‌باشد که وقت سفارت کشورهای اتریش، بلژیک، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، فنلاند، فرانسه، یونان، مجارستان، نیوزلند، نروژ، پرتغال، آفریقای جنوبی، سوئیس، هلند، انگستان و اوکراین توسط این کارگزار تعیین می‌شود.
تعیین وقت سفارت آلمان، به عهده شرکت  می‌باشد و وقت سفارت ایتالیا را نیز شرکت CKGSIR عهده دار است. برای گرفتن وقت سفارت باقی کشور‌ها، باید به خود کنسولگری و یا سفارت خانه کشور مقصد درخواست خود را ارائه کنید.

اما چرا باید وقت سفارت را از آژانس های مسافرتی بگیریم؟

آژانس‌های مسافرتی، معمولا به خاطر سابقه کار طولانی مدت در زمینه  و وقت سفارت کشور‌های مختلف، با سیستم‌های تعیین وقت سفارت آشنایی دارند و زمان دقیق باز شدن وقت‌های سفارت را می‌دانند. از طرفی دیگر، شما برای مراجعه به سفارت خانه‌ها باید فرم درخواست ویزای خود را تکمیل کنید که اگر اشتباهی در پر کردن فرم رخ دهد، ممکن است باعث رد شدن درخواست ویزای شما شود. همچنین، باید رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما، واچر هتل و  خود را به افسران ویزا تحویل دهید.

اگر فکر می‌کنید که در تهیه مدارک و پر کردن فرم ویزا مشکلی ندارید، خودتان برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید.

وقت سفارت چیست و چرا باید وقت سفارت بگیریم؟

شما با توجه به ویزای درخواستی خود، باید با افسران ویزای کشور مقصد مصاحبه کنید. حالا بسته به کشور مقصدتان، یا باید با افسران ویزا مصاحبه کنید و یا فقط برای تحویل مدارک و انگشت نگاری به سفارت و یا کارگزاری مراجعه کنید. به دلیل ازدیاد درخواست متقاضیان ویزا، سفارت خانه‌ها و کنسولگری‌ها تصمیم گرفتند تا برای جلوگیری از شلوغی و ازدحام متقاضیان، سیستم تعیین وقت سفارت را پیاده سازی کنند.

وقت سفارت در اصل همان نوبت بانکی است. با این تفاوت که چند دقیقه و یا چند ساعت بعد نوبت شما فرا نمی‌رسد بلکه ممکن است، ۱ روز، ۱ ماه و حتی ۱ سال بعد نوبت مراجعه شما به سفارت فرا برسد.

وقت سفارت فوری چیست؟

وقت سفارت فوری، به شما اجازه می‌هد حتی در ۱ ساعت بعد در سفارت خانه حضور داشته باشید. معمولا کارگزاران و آژانس‌ها برای وقت سفارت فوری هزینه بیشتری نسبت به وقت معمولی سفارت می‌گیرند. اما اگر بخواهید به اصل مطلب نگاه کنید، کار سخت و زمان گیری انجام نمی‌شود بلکه فقط با هوشیاری بالا عمل می‌کنند و شما هزینه بیشتر را، فقط بابت شناخت کامل سفارت کشور مقصد و تجربه بالای آن‌ها پرداخت می‌کنید.

سوالات متداول و ناگفته‌های تعیین وقت سفارت

جواب یک سری از سوالات متقاضیان در مورد وقت سفارت را در هیچ جایی نمی‌توانید پیدا کنید. ما در سفریتو، به کلیه سوالاتی که متقاضیان در مورد وقت سفارت از ما پرسیده‌اند، جواب داده‌ایم و جواب آن‌ها را در ادامه برای شما آورده‌ایم:

۱. چگونه می‌توانیم به زمان‌های موجود وقت سفارت دسترسی پیدا کنیم؟

این کار، فقط بر اساس تجربه به دست می‌آید. اگر می‌خواهید به وقت‌های خالی سفارت هر کشوری دست پیدا کنید، باید در روز‌های مختلف و در ساعات مختلف روزانه به سایت تعیین وقت سفارت کشور مورد نظر وارد شوید تا با الگوریتم آن به طور کامل آشنایی پیدا کنید.

۲. چرا برای وقت سفارت بعضی کشور‌ها هزینه‌های گزاف گرفته می‌شود؟

تعیین وقت سفارت بعضی از کشورها، مثل کشور ایتالیا و یا آلمان، به سختی انجام می‌شود. به طوری که در بعضی از مواقع، در ۱ ساعت تمامی وقت‌های موجود تکمیل می‌شود. برخی از آژانس‌ها و یا کارگزاران ویزای این کشور‌ها، با برنامه ریزی دقیق و یا استفاده از نرم افزارهای قدرتمند، می‌توانند وقت سفارت این کشور‌ها را بگیرند. در حقیقت، این عاملان پول استفاده از امکانات خود را از شما می‌گیرند.

۳. آیا کارگزاران برای تعیین وقت سفارت، به سفارت خانه‌ها هزینه‌ای پرداخت می‌کنند؟

برای برخی کشورها، بله. به طور مثال برای تعیین وقت سفارت آلمان، باید 600 هزار تومان به کارگزاری آن پرداخت کنید. این هزینه، یک نوع غربالگری بین متقاضیان ویزا و کسانی که فقط می‌خواهند شانس خود را محک بزنند، می‌باشد.

۴. از چه راهی می‌توانیم خودمان وقت سفارت بگیریم؟

ابتدا باید مشخص کنید که وقت سفارت کدام کشور را می‌خواهید. پس از آن، مشخص کنید که وقت سفارت آن کشور را کارگزاری تعیین می‌کند و یا سفارت خانه و کنسولگری آن. پس از آن می‌توانید خودتان با ورود به سایت کارگزار و یا سفارت مربوطه، وقت سفارت خود را تعیین کنید. این که خودتان وقت سفارت بگیرید یک مزیت دارد و آن این است که می‌توانید برنامه ریزی دقیق تری نسبت به سفر‌تان داشته باشید.

۵. آیا با مراجعه حضوری به سفارت‌ها، می‌توان وقت سفارت گرفت؟

خیر. در تعریف وقت سفارت گفتیم که تعیین وقت سفارت، برای جلوگیری از ازدحام متقاضیان در سفارت خانه کشور مبدا می‌باشد و در مراجعه برای تعیین وقت سفارت، کسی پاسخگوی شما نخواهد بود.

۶. در هنگام مراجعه در سفارت، چه مدارکی باید همراه داشته باشیم و چه مبلغی را باید به سفارت پرداخت کنیم؟

زمانی که در سفارت حضور پیدا می‌کنید، باید دو نوع مدرک همراه خود ببرید. یک نوع مدارک عمومی که در همه ویزاها یکسان است و یک نوع مدارک اختصاصی که بسته به ویزای انتخابی شما متفاوت است. هزینه پرداختی در سفارت هم، بسته به نوع ویزای انتخابی شما متغیر می‌باشد.

منبع:

https://visa.vfsglobal.com/irn/en/dnk/

https://iran.um.dk/en/travel-and-residence/practical-information/visa

خروج از نسخه موبایل