درمان عفونت بعد از سوراخ كردن گوش

با عفونت پیرسینگ گوش چه کنیم؟ مراقبت و درمان عفونت بعد از پیرسینگ

سوراخ کردن گوش برای انداختن گوشواره ممکن است موجب عفونت پیرسینگ گوش شود و عوارض خطرناکی را ایجاد کند. در این مطلب قصد داریم علائم عفونت گوش بعد از پیرسینگ را بیان کنیم و راه‌های رفع عفونت پیرسینگ گوش را به شما آموزش دهیم. اگر می‌خواهید قبل از خرید طلا حقانی، اطلاعات کاملی در مورد عفونت پیرسینگ غضروف گوش و نرمه گوش به دست آورید بهتر است خواندن این مطلب را از دست ندهید.

پیشنهاد می شود: راهنمای خرید انگشتر نامزدی و پرسینگ

پیرسینگ گوش نشانه چیست؟

عفونت گوش بعد از پیرسینگ به علت استفاده از ابزار آلوده یا انجام پیرسینگ با دست آلوده ایجاد می‌شود. به این ترتیب عامل عفونی شرایط مساعدی برای ورود به زخم پیدا می‌کند و می‌تواند ضمن متوقف کردن روند التیام زخم، موجب بروز عفونت شود. به همین دلیل توصیه می‌شود برای جلوگیری از عفونت بعد از پیرسینگ گوش حتماً برای انجام این کار شرایط بهداشتی رعایت شود.

به خاطر داشته باشید علت درد گوش بعد از انداختن گوشواره این است که زخم هنوز تازه و ملتهب است و با انداختن گوشواره تحریک می‌شود. در چنین مواقعی لازم است حتماً از گوشواره طلا استفاده کنید تا عوارض کمتری را تجربه کنید. برای جلوگیری از درگیری با عوارض عفونت گوش نظیر کم شدن قدرت شنوایی، مننژیت و مشکلات شنوایی لازم است با بروز اولین نشانه‌های عفونت به دکتر التهاب گوش مراجعه کنید و بیماری را از بین ببرید.

چند روز بعد از سوراخ کردن گوش میتوان گوشواره انداخت؟

تا زمانی که زخم محل پیرسینگ گوش بهبود پیدا نکرده نمی‌توان به آن دست زد یا از گوشواره استفاده کرد. اگر رفتاری غیر از این داشته باشید شرایط را برای عفونی شدن محل زخم پیرسینگ آماده می‌کند. این نکته را هم به خاطر داشته باشید که دلیل بسته شدن سوراخ گوش بعد از پیرسینگ این است که فرد از گوشواره استفاده نکرده است و همین امر باعث کیپ شدن سوراخ شده است. چون لازم است بعد از پیرسینگ یک حلقه داخل گوش قرار داده شود تا سوراخ بسته نشود.

اما اگر به هر دلیلی از گوشواره استفاده نشود و سوراخ گوش بسته شود، برای سوراخ کردن مجدد گوش لازم است حداقل سه ماه صبر کنیم تا اسکار نرمه گوش بهبود پیدا کند، سپس مجدداً برای سوراخ کردن گوش اقدام شود.

عفونت غضروف گوش چیست؟

برخی از افراد در غضروف گوش سوراخ ایجاد می‌کنند. اما لازم است بدانید عفونت در غضروف گوش از عفونت نرمه‌ی آن خطرناک‌تر است و سخت‌تر درمان می‌شود. زیرا در غضروف عروق خونی کمی وجود دارد و گلبول‌های سفید نمی‌توانند با عوامل بیماری‌زا مبارزه کنند.

همچنین عفونت در غضروف گوش به سرعت پیشرفت می‌کند و به بخش‌های دیگر غضروف می‌رسد که موجب طولانی‌تر کردن روند درمان می‌شود. تمام این موارد باعث می‌شود توصیه کنیم تا حد امکان از سوراخ کردن غضروف گوش پیشگیری کنید.

علائم عفونت پیرسینگ گوش شامل چه مواردی است؟

در تاپیک عفونت گوش پیرسینگ گوش نی نی سایت مشاهده می‌کنید کاربران بسیاری درگیر این عارضه می‌شوند و هر کدام از آن‌ها علامت‌های ناخوشایندی را تجربه می‌کنند. علائم عفونت پیرسینگ گوش شامل موارد زیر است.

    قرمزی، التهاب و درد در محل پیرسینگ

    ترشح مایع چرکی و بد بو از محل پیرسینگ

    تب

    کاهش فشار خون

دکتر عفونت گوش تمام تلاش خود را می‌کند تا هر چه زودتر عامل عفونی گوش را از بین ببرد و از آسیب به شنوایی جلوگیری کند. زیرا درمان دیرتر از موقع موجب سوراخ شدن پرده صماخ و از بین رفتن قدرت شنوایی می‌شود.

عفونت پیرسینگ گوش در چه سنی بیشتر بروز می‌کند؟

پیرسینگ گوش محدودیتی ندارد و افراد در هر سن و سالی می‌توانند این اقدام زیبایی را انجام دهند. اما با توجه به اینکه سیستم ایمنی نوزادان ضعیف است و احتمال اینکه به عفونت پیرسینگ مبتلا شوند بیشتر از بزرگسالان است، توصیه می‌شود در سنین کمتر از ۶ ماه از سوراخ کردن گوش نوزادان پرهیز شود..

چگونه عفونت پیرسینگ گوش را درمان کنیم؟

افرادی که بعد از پیرسینگ گوش درگیر عفونت می‌شوند و نرمه‌ی گوش آن‌ها ملتهب و دردناک می‌شود می‌پرسند برای عفونت پیرسینگ گوش چه باید کرد یا کدام پماد برای عفونت پیرسینگ گوش مناسب است.

درمان دارویی عفونت پیرسینگ گوش چگونه است؟

هنگام بروز عفونت شدید پیرسینگ گوش لازم است از پمادهای آنتی‌بیوتیک استفاده شود. پماد جنتامایسین و پماد تتراسایکلین برای عفونت سوراخ گوش مفید است و می‌تواند اثر درمانی مطلوبی داشته باشد. بریا استفاده از این پمادها لازم است روزانه دو یا سه مرتبه تتراسایکلین یا جنتامایسین را روی محل زخم بزنید تا عفونت درمان شود.

کسانی که در حفظ تعادل مشکل دارند یا اینکه درگیر سرگیجه و وزوز گوش هستند باید برای بررسی دقیق‌تر به دکتر گوش و حلق و بینی مراجعه کنند.

درمان خانگی عفونت پیرسینگ گوش چگونه است؟

ساده‌ترین راه برای درمان خانگی عفونت پیرسینگ گوش این است که از آب نمک استفاده کنید. بدین منظور آب جوشیده سرد شده را با نمک ترکیب کنید، دستان خود را بشویید و ضدعفونی کنید. در نهایت نرمه‌ی گوش که دچار عفونت شده است را باید آب و نمک رقیق قرار دهید. بعد از پایان کار، نرمه‌ی گوش را خشک کنید.

روش دیگری هم برای آغشته کردن محل زخم به آب و نمک وجود دارد و آن این است که یک پنبه را به آب و نمک آغشته کنید و روی محل زخم بگذارید. از این شیوه برای درمان غضروف گوش در موارد خفیف هم می‌توانید استفاده کنید. اما اگر علائم شدید شود لازم است حتما نزد پزشک مراجعه کنید.

با استفاده از پراکسید هیدورژن هم می‌توان عفونت‌های جزئی پیرسینگ گوش را درمان کرد. به این صورت اینکه روزانه دو یا سه مرتبه پنبه را به پراکسید هیدروژن آغشته کنید و آن را روی محل زخم بگذارید. این کار باعث می‌شود عوامل عفونی از بین بروند.

راه‌های جلوگیری از عفونت پیرسینگ گوش چیست؟

با اینکه اصلی‌ترین علت ابتلا به عفونت شدید پیرسینگ گوش عدم رعایت اصول بهداشتی و اقدام در شرایط غیر استریل است، اما با کنترل شرایط زیر می‌توان از بروز عفونت پیرسینگ گوش جلوگیری کرد.

عوارض پیرسینگ گوش چیست؟

بسیاری از افراد تصور می‌کنند عارضه‌ی پیرسینگ گوش فقط ایجاد عفونت است و با رعایت بهداشت می‌توان آن را کنترل کرد. اما واقعیت این است که پیرسینگ گوش عوارض دیگری مانند موارد زیر هم دارد.

    گوشت اضافه یا کلوئید

کسانی که بعد از پیرسینگ گوش درگیر عارضه‌ی کلوئید می‌شوند می‌توانند با کورتیکواستروئید تراپی یا لیزر درمانی آن را رفع کنند.

    پارگی گوش

ممکن است بعد از اینکه گوشواره را داخل گوش انداختید قسمتی از گوش پاره شود. در برخی موارد می‌توان این پارگی را با بخیه زدن درمان کرد، اما در مواردی که پارگی زیاد باشد یا گوشواره داخل نرمه گوش گیر کرده باشد، لازم است از درمان جراحی استفاده شود.

    آلرژی

یکی دیگر از عوارض شایعی که بعد از پیرسینگ گوش ممکن است رخ دهد، ایجاد آلرژی یا حساسیت است. در مواقعی‌که فرد از گوشواره نیکل استفاده می‌کند شیوع آلرژی بیشتر است.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

درصورتی‌که بعد از پیرسینگ گوش با هر کدام از علائم و نشانه‌های زیر مواجه شدید لازم است هر چه زودتر به پزشک مراجعه کنید.

سوالات متداول

عفونت مزمن چیست؟

به وضعیتی که در آن عفونت‌ به تدریج ایجاد می‌شود و در طول یک بازه‌ی زمانی علائم آن تشدید می‌شود عفونت مزمن گفته می‌شود.

درمان عفونت گوش با آنتی‌بیوتیک چقدر طول می‌کشد؟

معمولا حداکثر سه روز بعد از استفاده از آنتی‌بیوتیک علائم و نشانه‌های عفونت گوش کمتر می‌شوند. اما لازم است بدانید با از بین رفتن علائمی نظیر تب، درد، التهاب و وزوز گوش نباید داروها را کنار بگذارید، بلکه تا پایان داروها باید آن را مصرف کنید.

چه عواملی احتمال ابتلا به عفونت گوش را بیشتر می‌کند؟

مردان بیشتر از زنان در معرض خطر عفونت گوش هستند. همچنین سیگاری بودن، تغییر ارتفاع و تغییر رطوبت بدن از عوامل مهم دیگری هستند که احتمال ابتلا به عفونت گوش را بیشتر می‌کنند.

خروج از نسخه موبایل