بام لند تهران | گردشی تمام عیار در پایتخت
بام لند تهران از آن دسته جاذبههایی است که هیچ مخاطب خاصی ندارد. شما با هر نیاز و سلیقهای که به این مکان دیدنی قدم بگذارید، مطمئنا احساس خوش سرزندگی و شادابی را در تکتک لحظات حضورتان در باملند تجربه خواهید کرد. ما در این مطلب قصد داریم این جاذبه چندمنظوره را زیرورو کنیم و به معرفی تمام بخشهای مختلف آن بپردازیم. اگر نمیدانید بام لند تهران کجاست یا از جاذبهها و امکانات رفاهی و گردشگری آن و کافه های بام لند خبر ندارید، تا پایان مطلب همراه ما باشید.
معرفی باملند تهران
بام لند یکی از مراکز تفریحی و جاهای دیدنی تهران است که آن را با نام دیگر آن، یعنی بام لند چیتگر هم میشناسند. دلیل این نامگذاری، نزدیکی این مکان دیدنی به دریاچه چیتگر است. باملند در اصل یک مرکز خرید بزرگ در فضایی باز است؛ اما آنچه موجب تمایز این مرکز از سایر مراکز خرید ایران میشود، ساختارشکنی است که در جزئیات معماری این بنا به چشم میخورد.
معمولا بسیاری از مراکز خرید، یک ساختمان چندطبقه با ظاهری یکشکل و یکنواخت هستند که در آنها فروشگاههای مختلف با سلیقهای نهچندان خوب در کنار هم قرار گرفتهاند. اما نکته جالب، این است که شما با چنین تصویر بیروح و کسلکنندهای در بام لند چیتگر مواجه نمیشوید و شاید همین هم راز محبوبیت این مکان دیدنی در زمانی بسیار کوتاه باشد!
در دل این مرکز خرید بینظیر، سرگرمیها و تفریحات جالبی هم وجود دارند که اگر اهل خوشگذرانی باشید، از کنار هیچکدام از آنها ساده عبور نخواهید کرد. این تفریحات از سروکردن غذاهای لذیذ با چشماندازی بسیار دیدنی از دریاچه چیتگر شروع میشوند و تا سوارشدن بر بزرگترین تاب زنجیری متغیر و… ادامه دارند. خلاصه بگوییم؛ اهل هر نوع تفریح یا سرگرمی که باشید، بهترین آن را میتوانید در بام لند تهران تجربه کنید.
بام لند تهران کجاست؟
بام لند کجاست؟ این احتمالا اولین سوالی است که با شنیدن توصیفات ما از این جاذبه به ذهنتان میرسد. بام لند تهران مرکزی تجاری-تفریحی در شمالغرب پایتخت، در منطقه ۲۲ و در حوالی دریاچه چیتگر است که مساحتی حدود ۶۰ هزار متر مربع دارد. از این ۶۰ هزار متر مربع، بالغ بر ۱۳ هزار متر مربع آن به ساخت ۱۲ ساختمان دوطبقه تجاری اختصاص داده شده است. در این ۱۲ ساختمان مجزا، میتوانید شاهد حضور برندهای معتبر تجاری در پوشاک، لوازم خانگی و… باشید. کافهها، رستورانها و سرگرمیهای مهیج گوناگون نیز بخشهای دیگر این مجموعه را تشکیل میدهند.
نحوه دسترسی بام لند تهران
برای رفتن به بام لند تهران، جای هیچگونه تعللی نیست. این مجموعه تفریحی آنقدر جذاب و دیدنی است که شما میتوانید با حضور در آن، گردشی وصفنشدنی را تجربه کنید. برای دسترسی به بام لند چیتگر راههای متعددی وجود دارند که ما در ادامه، به شرح آنها میپردازیم.
دسترسی به بام لند تهران با ماشین شخصی
یکی از بهترین راهها برای رفتن به باملند، استفاده از خودروی شخصی است. در این روش، ۲ مسیر پیش روی شماست. مسیر اول از اتوبان آزادگان میگذرد. بعد از اینکه وارد اتوبان آزادگان شدید، به سمت اتوبان شهید خرازی برانید تا به بلوار کاشان، بلوار موج و در نهایت بلوار صدف برسید.
در مسیر دوم، نقطه شروع حرکت، اتوبان شهید همت است. از اتوبان شهید همت ابتدا به سمت اتوبان شهید خرازی و سپس خروجی کاشان جنوب، دریاچه شهدای خلیج فارس برانید. میدان موج، خیابان موج و بلوار صدف، مسیر انتهایی شما در رسیدن به باملند خواهند بود.
پارکینگ بام لند
پارکینگ باملند یکی از خدمات رفاهی این مجموعه است که در ضلع جنوبی آن و در خیابان هوانیروز قرار دارد. لازم به ذکر است که پارکینگ این مجموعه در روزهای عادی از ساعت ۹ صبح تا ۱ بامداد و در روزهای تعطیل از ساعت ۸ صبح تا ۱ بامداد فعال است. هزینه ورودی به پارکینگ باملند برای ساعت اول معادل ۵۰۰۰ تومان است که با هر یک ساعت اضافی ۲۰۰۰ تومان به این مبلغ اضافه میشود.
دسترسی به بام لند تهران با اتوبوس
اگر برای رفتن به بام لند چیتگر، اتوبوس را انتخاب کردهاید، باید بدانید که اتوبوسهای پایانه آزادی-شهید باقری بهترین خط برای رسیدن به این مرکز تجاری هستند. با خط آزادی شهید باقری لازم است در ایستگاه بلوار کاشان پیاده شوید و با یک پیادهروی کوتاه، خودتان را به باملند برسانید. اتوبوس شهرک دریا نیز گزینهای دیگر برای دسترسی به باملند است که برای استفاده از آن، باید خود را به پایانه اتوبوس صادقیه برسانید و در ایستگاه جوزانی پیاده شوید.
دسترسی به بام لند تهران با مترو
در نهایت آخرین و سریعترین راه دسترسی به باملند، استفاده از مترو است. قطارهای خط صادقیه گلشهر، بهترین خط مترو برای رسیدن به این مرکز تجاری-تفریحی هستند. نزدیکترین ایستگاه مترو به بام لند هم ایستگاه چیتگر است که باید خود را به آنجا برسانید و با کمک تاکسیهای خطی یا اتوبوس شهرک شهید باقری راهی بام لند تهران شوید.
معرفی بهترین کافه های تهران از شرقیترین تا غربیترین نقطه!
کافهها یکی از بهترین اتفاقات این روزهای ما هستند، جایی که میتوانید یک قهوه سفارش دهید و به کارهای روزانه برسید، یا جشن تولد بگیرید. مخصوصا وقتی پای بهترین کافه های تهران ، این پایتخت شلوغ و عجیب در میان باشد.
بعید میدانم کسی در تهران باشد و تا بحال یکی از کافههای بیشمار این شهر را امتحان نکرده باشد. بعضی از این کافهها دارای خصوصیات منحصربهفردی هستند، مثلاً در یک باغ زیبای تاریخی قرار دارند یا همیشه نوای موسیقی زنده از داخل آنها به گوش میرسد؛ بنابراین اگر آدم تنوعطلبی هستید همیشه میتوانید یک کافه خوب با منویی متنوع و باکیفیت پیدا کنید.
تفاوتی هم ندارد که کجای تهران باشید، این کافهها مانند گلهای بهاری همه جا سبز شدهاند. حق انتخاب با شماست و برای این کار نیز تنها کافی است با بهترین کافه های تهران آشنا شوید.
لیست های به دردبخور از بهترین کافه های تهران (1400)
کافههای زیادی از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب تهران قطار شدهاند تا بتوانید بهترین اوقات خود را در آنها سپری کنید. با توجه به اینکه بسیاری از افراد تنها به دنبال نام و آدرس دقیق کافههای روباز، کافههای شمال تهران یا غرب و شرق تهران، کافههایی برای تولید و کافههایی برای صرف صبحانه هستند، تصمیم گرفتیم در این بخش تنها به صورت فهرستوار نام و آدرس بهترین کافههای تهران را به شما معرفی کنیم تا بتوانید با یک بررسی سریع بهترین آنها را انتخاب کنید.
لیست بهترین کافه های روباز تهران
- کافه موزه مقدم؛ خیابان امام خمینی، بعد از شیخ هادی، موزه مقدم
- کافه چای بار؛ دزاشیب، خیابان کریمی، خیابان سلیمی شمالی، پلاک 145
- کافه عالی قاپو؛ ونک، خیابان حقانی، خیابان گاندی جنوبی، بین کوچههای 23 و 25، پلاک 55
- کافه تهرون باغ نگارستان؛ میدان بهارستان، انتهای خیابان دانشسرا، ابتدای خیابان گودرزی، در شمالی اصلی باغ
- کافه ایوان؛ خیابان منوچهری، پاساژ مرجان، طبقه همکف
- کافه سنتی نان و نمک یا فخرالملوک؛ خیابان امیرکبیر، خیابان جاویدی، پلاک 114
لیست بهترین کافه های شمال تهران
- کافه موگه؛ کامرانیه شمالی، فرمانیه، ابتدای خیابان آریا، پلاک 3
- کافه لمیز تجریش؛ میدان تجریش، ابتدای خیابان سعد آباد، پلاک 6
- کافه ویکولو؛ الهیه، آفریقای شمالی، مجتمع مدرن الهیه، رویال فلور، پلاک 4
- کافه مشیر؛ خیابان نیاوران، سه راه یاسر، انتهاب خیابان صادقی قمی، مجموعه تفریحی و سیاحتی جماران
- کافه لوکان؛ ولنجک، کوچه هفتم، کافه لوکان
- کافه ریبار؛ خیابان ولیعصر، ابتدای زعفرانیه، داخل موزه زمان
- کافه دارچین؛ فرمانیه، عسگریان، تنگستان یکم، مرکز خرید فرمان، پلاک 10
- کافه روبرتو؛ پاسداران، بوستان دوم، پلاک 4
لیست بهترین کافه های مرکز تهران
- کافه تهرون؛ خیابان انقلاب، روبروی استاد نجات الهی (ویلا)، کوچه کندوان، نبش مهرانی، پلاک ۱۹
- کافه بروژ؛ چهارراه ولیعصر، خیابان بزرگمهر، پلاک 16
- کافه دانته؛ خیابان یوسف آباد، نبش کوچه 12، پلاک 122، طبقه 5 و 6
- کافه هرمان؛ میدان هفت تیر، خیابان قائم مقام، خیابان مشاهیر، تقاطع لطفی
- کافه راشا؛ میدان فاطمی، مرکز خرید پرنیان، طبقه اول، واحد 44
- کافه هنر؛ خیابان انقلاب، بین خیابان وصال و قدس، جنب سینما سپیده، کوچه اسکو، شماره 8
- مون کافه؛ میدان فاطمی، ساختمان فاطمی، انتهای پاساژ، طبقهه همکف
- کافه کوچه کریم خان؛ خیابان کریم خان، حیابان سنایی، کوچه هجدهم، پلاک 38
- کافه نقش وصال؛ بلوار کشاورز، خیابان وصال شیرازی، روبروی بیمارستان آریا، نبش کوچه شاهد، پلاک 7070
- کافه لند؛ بالاتر از چهارراه ولیعصر، خیابان بزرگمهر، جنب بانک توسعه، پلاک 16، انتهای پاساژ بزرگمهر
- کافه پاییز 98؛ خیابان شهرآرا، روبروی گذرنامه، پاساژ نسترن، طبقه دوم، واحد 13
لیست بهترین کافه های دنج تهران
- کافه دیاموند؛ خیابان انقلاب اسلامی، خیابان نجات الهی؛ خیابان فلاحپور، پلاک 33
- کافه نادری؛ خیابان جمهوری، پایینتر از چهارراه استانبول، بین خیابان سیتیر و چهارراه استانبول، پلاک 524
- کافه شنف دیدارجای؛ انقلاب، بین جهارراه ولیعصر و پل حافظ، خیابان خارک، پلاک 14، نگارخانه شماره 14
- کافه روحی؛ میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، خیابان شریعتمدار رفیع، باغ نگارستان
- کافه نزدیک کتاب؛ خیابان کریمخان، ضلع جنوبی پل کریمخان، بین خیابان ایرانشهر و خیابان ماهشهر، پلاک 134
- کافه کتاب دورهمی؛ میدان انقلاب، خیابان 16 آذر، کوچه ادورارد براون، پلاک 1/12
- کافه ویکولو؛ الهیه، خیابان آفریقای شمالی، مجتمع مدرن الهیه، رویال فلور، پلاک 4