از مناظرات ۹۶ تا همنشینی سران سه قوه
در سالی که کنگره یازدهم با دولت دوازدهم به کار خود ادامه داد ، مشکلات کشور ، اختلافات بین دو کشور و رقبا سیاسی و لزوم همکاری و همکاری بین دو نهاد مشخص است.

به گزارش گزارشگر یک ، محمد هاشمی قسمت وابسته به عشق شهوانی قسمت آنلاین “اگر به نظر می رسد این موضوع انگیزه های بیشتری را برای تقویت تقابل سیاسی کشور در زمینه تحولات گسترده سیاسی در مجلس شورای ملی افزایش داده است ، رهبران سه قوه باید تا حد امکان با روش هایی که امکان همکاری را فراهم می آورد ، عمل کنند.” بین نیروها نه تنها مسدود می شود بلکه افزایش می یابد. در حقیقت ، اکنون سه رئیس شعبه وجود دارد که سعی در کنترل فضای سیاسی به عنوان رهبران نهادهای اصلی سه کشور و از طرف دیگر شخصیت های برجسته و تأثیرگذار سیاسی از جریان های مختلف دارند. با افزودن آقای قالیباف به نخست وزیر لیشی و نخست وزیر روحانی ، این سه نفر باید بدانند که دوستی آنها دیگر جلسه انتخابات سال 1996 نیست بلکه ملاقات سه رهبر قدرت است و اختلاف رسمی بین این دو وجود دارد. عمق زیادی دارد. این بدان معنی است که ما برای پیوستن این سه نفر در سالهای 1996 و 1999 با دو چارچوب متفاوت روبرو هستیم.
آنچه امروز حائز اهمیت است این است که کشور ما به اندازه کافی با تحریم های خارجی و به تازگی گسترش تاج و تخت دست و پنجه نرم می کند و قادر به رفع مشکلات بیشتر نیست. بنابراین ، سه سر قدرت نباید این مشکلات را در یک دایره شرور و بدون عواقب به مشکلات و بهانههای سیاسی تبدیل کنند. این به معنای نادیده گرفتن اختلاف در سلیقه یا محدود کردن حق قانونی کنگره و قانونگذاران برای نظارت بر دولت نیست. پیامدهای این امر برای برنامه ریزی بیشتر مشکل ملی کنونی است. بدون شک مشکلات کشور فقط در سال آینده حل نخواهد شد ، اما اکنون رابطه این سه نیرو به ما نشان می دهد که ما در رسیدن به این مشکلات چگونه خواهیم رفت و چقدر آنها برای مردم سود خواهیم برد. .