حماس: مردم مطمئن باشند حال مقاومت خوب و استوار است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنلاین گزارشگر یک، «خلیل الحیة» معاون جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در غزه تاکید کرد که مقاومت در شرایط خوب و استواری قرار دارد.

وی که با شبکه خبری الجزیره مصاحبه می‌کرد، افزود: «مقاومت در حال مقابله با دشمن بوده و به آنها تلفات زیادی در نیروها و تجهیزاتش وارد کرده است».

این مقام حماس گفت: «مقاومت استوار بوده و این توانایی را دارد که خسارت‌های بیشتری به دشمن وارد آورد».

الحیة تاکید کرد: «حملات باید متوقف شود و پس از آن امکان گفت‌وگو درباره مبادله اُسرا و کمک به ملتمان امکان پذیر است و تاکید می‌کنیم که پرونده تبادل تا زمان توقف حملات بسته است».

معاون رئیس جنبش حماس در غزه گفت: «به محض توقف حملات علیه مردم،‌ ما آماده توافق مبادله فراگیر هستیم و عاقلانه نبوده که تحت آتش جنایتکاران، به توافق مبادله دست یابیم و حماس به تهدیدات تحت فشارها پاسخ نمی‌دهد».

اواخر نوامبر و در جریان جنگ جاری غزه بود که رژیم صهیونیستی و حماس با میانجیگری قطر با وقفه چهار روزه درگیری‌ها و تبادل اسرا ( از۲۴ نوامبر تا ۲۸ نوامبر) موافقت کردند. این توافق دو بار دیگر تمدید شد. یک بار دو روزه و بار دیگر یک روزه. در این مدت طی هفت مرحله شماری از اسرای فلسطینی با اسرای نزد حماس که اغلب اسرائیلی بودند، مبادله شدند.  آتش بس به دلیل شروع دوباره حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه دیگر تمدید نشد. 


نوار غزه

 

این مقام حماس در ادامه مصاحبه خود اضافه کرد: «وارد شدن روزانه 100 محموله برای کمک به ملت محاصره ما،‌ ناکافی است».

الحیه گفت: «دشمن نه در خان‌یونس، مناطق شمالی و هیچ منطقه‌ای در نوار غزه آرامش ندارد».

این مقام ارشد حماس اضافه کرد: «مقاومت این امکان را دارد که برای چند هفته و چند ماه مقاومت کند».

وی ادامه داد: «ملت ما پرچم سفید را نشان نخواهد داد و در سرزمینش پایدار باقی می‌ماند و مقاومت را در آغوش می‌کشد».

برآوردهای دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو نشان می‌دهد که 132 اسیر اسرائیلی همچنان در غزه زندانی هستند که از این تعداد گمان می‌رود 112 نفر زنده باشند و 20 نفرشان کشته شده باشند. دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی می‌گوید که «تل آویو اجساد افرادی که کشته شده‌اند را هنوز گروگان محسوب می‌کند.»

الحیه در ادامه مصاحبه خود گفت: «تنها آزادی سرزمین و مقدساتمان ما را از دفاع از مردم باز می‌دارد».

معاون رئیس حماس در غزه تاکید کرد: «چیزی که امروز برای ما مهم بوده،‌ توقف حملات و این جنگ جنون آمیز است».

وی اضافه کرد: «خواستار آتش‌بس فراگیر و خروج تمام نیروهای اشغالگر از غزه بوده و کالا به صورت آشکار خواستار وحدت ملت ما در غزه و کرانه باختری هستیم».

الحیه گفت: «هر کسی درباره دوران پس از حماس فکر می‌کند در توهم به سر می‌برد».

روزنامه یدیعوت آحارانوت نیز امروز (یکشنبه، ۱۷ دسامبر)، با انتشار گزارشی نوشت که  تحولات روزهای اخیر و خسارات وارده به ارتش رژیم اسرائیل ثابت کرد که هیچ جایی برای تبلیغات استدیویی و القای این امر که پیروزی تل‌آویو نزدیک است، وجود ندارد.  این روزنامه نوشت راه پیروزی بر حماس طولانی است، ضمن این‌که ارزیابی‌ها در ارتش، حاکی از طولانی‌تر شدن جنگ کنونی برای چند ماه دیگر است و اعلام نزدیک بودن پیروزی بر حماس واقعیت ندارد.

این مقام ارشد حماس در ادامه مصاحبه خود با الجزیره گفت: «خواستار توقف جنگ و عقب نشینی کامل نظامیان اسرائیلی بوده و پس از آن، به بازسازی خواهیم پرداخت و سپس درباره اُسرا صحبت می‌کنیم».

وی اضافه کرد: «عملیات طوفان الاقصی در واکنش به بی اعتنایی به مردم فلسطین و رویگردانی از حقوق آنها و تجاوز به مقدسات و تلاش برای تصفیه موضوع ملت‌مان صورت گرفت».

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

الحیه گفت: «ما به عنوان ملت فلسطین در همه جای سرزمین خود با یک حمله وحشیانه، نازی و ظالمانه روبرو هستیم».

معاون رئیس حماس تاکید کرد: «هدف اساسی ما توقف حملات علیه ملت و کیفیت امدادرسانی به آنهاست».

وی ادامه داد: «غزه، کرانه باختری و تمام فلسطین یکپارچه بوده و کسی که حکومت را تعیین می‌کند مردم هستند».

الحیه گفت: «آینده غزه به آینده قدس و تمام فلسطین مرتبط بوده و ما در حماس بخشی از ملت فلسطین بوده و به عنوان یک جنبش، تمامی درها را برای افزایش کمک‌ها می‌زنیم».

معاون رئیس حماس گفت: «کشورهای عربی و اسلامی می‌توانند اشغالگران را برای ورود کمک‌ها به غزه تحت فشار قرار دهند و غزه روزانه به صدها محموله امدادرسانی نیازمند است».

وی ادامه داد: «اشغالگران غزه را با دو سلاح بمب و موشک و همچنین سلاح گرسنگی در حال هدف قرار دادن است و خانواده‌های متعددی در غزه هستند که آب برای آشامیدن پیدا نمی‌کنند».

 

الحیه اضافه کرد: «طی یک هفته آتش‌بس تنها 300 کامیون امدادرسانی وارد غزه شدند. بحث‌هایی درباره بازگشایی گذرگاه کرم ابوسالم وجود دارد و خواستار ورود روزانه 500 کامیون امدادرسانی به غزه هستیم».

این مقام حماس گفت: «به تمام مردم و ملت‌های آزاده جهان که در خیابان‌ها، حملات اسرائیل علیه غزه را محکوم کردند درود می‌فرستم و به برادران انصارالله در یمن نیز که معادله را تغییر داده درود فرستاده و از آنها تشکر می‌کنم».

وی ادامه داد: «به برادرانمان در انصارالله یمن می‌گویم که به اقدامات خود در این مسیر ادامه دهید».

در هفته‌های اخیر به موازات تشدید حملات رژیم اسرائیل علیه غزه، ارتش یمن عرصه را بر کشتی‌های اسرائیلی که قصد عبور از تنگه باب‌المندب در دریای سرخ دارند را تنگ‌تر کرده و پیش از این هم با پهپاد و موشک، اراضی اشغالی فلسطین و به طور مشخص بندر ایلات را هدف قرار داده است.

۴۰ درصد تجارت بین‌المللی جهان از طریق این تنگه که بین یمن، در منتهی الیه جنوب غربی شبه جزیره عربستان و قاره آفریقا می‌‌گذرد، انجام می‌شود.

الحیة از گروه‌های مقاومت در عراق به دلیل مواضع حمایت گرایانه از مقاومت فلسطین نیز قدردانی کرد.

این مقام ارشد حماس گفت: «به مقاومت در لبنان که در جبهه شمالی دشمن را مشغول کرده نیز درود می‌فرستم».

پایان پیام/./ ت 4230


دکمه بازگشت به بالا