سعیدرضا میرزامحمدی – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

استان: خراسان رضوی

حوزه انتخابیه: مشهد و کلات

شعار انتخاباتی: عدالت، کارآمدی، همدلی‌


پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری آنلاین با عنوان «با آنلاین انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

سعیدرضا میرزامحمدی‌ یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات آنلاین در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه: اینجانب سعیدرضا میرزامحمدی (قندهاری) متولد تربت جام به تاریخ ۰۱/‏۰۱/‏۱۳۴۳‬ دوران تحصیل ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در تر بت جام گذراندم (جز دو سال اول راهنمایی و سوم دبیرستان که مشهد بودم). سال ۵۶ که شروع انقلاب بود ۱۳ سالگی را می‌گذراندم.

سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

آسیب‌های فراوانی وجود دارد ولی به نظر من اصلی‌ترین آن غافل شدن از وظیفه نظارتی نماینده مجلس است که چون کار مداوم و سختی است و تبعات برای نماینده دارد. اغلب پیگیر نمی‌کنند و برای همین همیشه از برنامه‌های پنج‌ساله خیلی عقبیم.

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

اقدام خاصی لازم نیست، همان که در متن قانون اساسی آمده است عمل کند. مردم باید نمایندگان پای‌کاری انتخاب کنند که با دلسوزی و همه وجود به وظایفش عمل کند.

* نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب چه اقداماتی ضرورت دارد؟

طبیعی است کسی که خود را جلو می‌اندازد، چشم مردم به اوست؛ پس باید بعد از نمایندگی، اگر سطح زندگی‌اش هم بالاتر از متوسط بوده؛ همانند مردم متوسط به پایین زندگی کند تا مردم با دیدن او آرامش یابند.

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهم‌ترین تجلی گاه این همراهی و همکاری چیست؟

پیشرفت کشور صددرصد مدیون همدلی و همکاری قواست و عدم همکاری جلوی سرعت کار و پیشرفت را می‌گیرد پس باید کسانی که در قوای سه‌گانه انتخاب یا انتصاب می‌شوند روحیه همکاری داشته باشند.

*مسئولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند، اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

این کار سقوط و انحطاط اجتماعی و سیاسی را به دنبال دارد.

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

«می‌رود از سینه‌ها در سینه‌ها از ره پنهان صلاح و کینه‌ها»، خود مردم منافق را از صادق تشخیص می‌دهند.

*طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسئولیت دارد، برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخش زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

کار اصلی نماینده وضع قوانین برای کل کشور است اما در حوزه‌ی نظارت و پیگیری باید مسائل بخشی را مدنظر داشته باشد.

سوالات استانی:

* برای توسعه ظرفیت بازارچه‌های مرزی استان جهت افزایش صادرات و واردات چه برنامه‌ای دارید؟

از طرح‌هایی حمایت می‌کنم که ظرفیت‌های بومی منطقه را فعال کند و برای جوانان آنجا شغل مناسب ایجاد کند.

*مشهد از ۵۶ ملیت مختلف در حوزه سلامت، پذیرش دارد. برای توسعه گردشگری سالمت استان خراسان رضوی چه برنامه‌هایی باید تنظیم و عملیاتی شوند؟

الان متأسفانه عده‌ای باندهای سودجو از لب پلکان هواپیما زائر سلامت را جذب می‌کنند و پول‌های هنگفت به جیب می‌زنند. مجلس و دولت باید حتماً با قوانین دقیق آن را ساماندهی کنند.

* برای مقابله به حاشیه نشینی و نوسازی بافت‌های فرسوده، چه برنامه‌ای دارید؟

این دو در یک سطح مربوط به وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌هاست و در سطح کلان موضوع ملی است که نماینده با جدیت باید از مسئولین مربوطه بخواهد کار را دنبال کنند. حاشیه‌نشین‌ها اگر از روستا آمدند باید شرایط مهاجرت معکوس فراهم شود، اگر مهاجر غیرقانونی‌اند باید بازگردند و اگر شهروندان درمانده هستند که مجبور به فرار به حاشیه شده‌اند باید اسکان مناسب پیدا کنند. در نوسازی بافت‌های فرسوده حتماً و حتماً باید میراث تاریخی (ولو معاصر) حفظ شوند.

دکمه بازگشت به بالا