مدیران با نگاه تحول‌گرایانه و در تراز خوزستان دین خود را به این استان ادا کنند/ خوزستان بهترین زمینه برای ارتباط‌ اقتصادی با ۲۵ کشور عربی است

به گزارش خبرنگار گزارشگر یک از اهواز، آیت‌الله سید ابراهیم رییسی شامگاه جمعه هشتم اردیبهشت ماه در نشست مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه و فعالان اقتصادی خوزستان، بیانات نوروزی رهبری معظم انقلاب مبنی بر ایجاد تحول با نگاه به نقاط قوت و کاستن از نقاط ضعف را نصب العین اقدام های دولت در سال جدید دانست و اظهار کرد: اقتضای استان خوزستان با تاریخچه‌ای پرافتخار در انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس کار و اقدام تحولی و در تراز این استان است و همه مدیران با نگاه تحول‌گرایانه باید دین خود را به این استان ادا کنند.

او با بیان اینکه اگر نگاه تحول‌گرایانه و روحیه جهادی نباشد، مشکلات حل نخواهد شد، گفت: تحقق انتظارات مردم مستلزم مجاهدت و تلاش مضاعف از سوی شما مدیرانی است که زیر همین سقف گرد آمده‌اید.

رییس جمهور افزود: برنامه، چشم‌انداز و اعتبارات لازم است، اما از همه این موارد لازم‌تر و موثرتر، مدیریت است و بیشترین سهم در موفقیت سیاست‌های دولت و به سامان رسیدن کارها به مدیریت هوشمندانه قوی و جدی باز می‌گردد.

رییسی در تشریح ویژگی‌های مدیر تراز انقلاب اسلامی بیان کرد: یک مدیر تراز انقلاب اسلامی خود را در محضر خدای متعال، ارباب رجوع، عموم شهروندان و سلسله مراتب مدیریتی و نظارتی نسبت به آنچه انجام داده و آنچه انجام نداده، پاسخگو می‌داند.

مقام عالی قوه مجریه با تاکید بر ضرورت پرهیز از ناهماهنگی و فرافکنی دستگاه‌های مختلف اداری و اجرایی در انجام کارها اضافه کرد: هماهنگی، همراهی و همدلی نظام اداری و اجرایی کشور منجر به زندگی خوب و آرامش و رفاه برای مردم خواهد شد.

رییس دولت سیزدهم بر حفظ کرامت ارباب رجوع و احترام به مردم در دستگاه‌های اداری و اجرایی کشور تاکید کرد و ادامه داد: روابط ناسالم در ادارات مردم را ناراحت می‌کند، از این رو روسای ادارات و دستگاه‌های اجرایی علاوه بر اعتماد به مجموعه تحت مدیریت خود، باید برای تداوم این اعتماد، کنترل و نظارت مستمر و دقیق داشته باشد.

او در بخش دیگری از سخنان خود اقتصاد روستا، دریا، دیجیتال، گردشگری، کشاورزی و نفت و گاز را از جمله ظرفیت‌های کم‌نظیر استان خوزستان برشمرد و گفت: در چنین استانی با چنین ذخایر ارزشمند و ظرفیت‌های کم نظیر نباید مردم آن که اسوه ایستادگی، ایثار، مقاومت و شهادت هستند، مشکل بیکاری و معیشت داشته باشند.

رییس جمهور با بیان اینکه وقتی ۱۲ جبهه کاری در استان خوزستان به ۱۵۲ جبهه کاری تبدیل و این استان یکپارچه تبدیل به کارگاه شده است، یعنی مابقی مشکلات کشور نیز با همین رویه و روحیه حل شدنی است، بیان کرد: هنر مدیر راهگشایی است و انتظار من از همه همکارانم در دستگاه‌های اداری و اجرایی کشور گره‌گشایی از مردم و حل مشکلات آنان و همچنین امیدآفرینی در میان جوانان است.

مقام عالی قوه مجریه حل مسیله اشتغال در استان خوزستان را نیازمند کار جهادی از سوی مدیران دانست و تصریح کرد: در این مسیر مدیران نباید نگاهشان برای تحقق سهم اشتغال استان صرفا به وزارت کار باشد و از طرفی کارجویان نیز نباید صرفاً به دنبال میز و صندلی ادارات باشند، بلکه باید اشتغال مولد و تولیدزا را مدنظر قرار دهند.

او در ادامه جذب سرمایه‌گذاری داخلی از جمله پیشران‌های اقتصادی و بانک‌ها، سرمایه‌گذاری خارجی و بخش خصوصی را در توسعه اقتصادی کشور بسیار حایز اهمیت دانست و افزود: هنر مدیران دولت تعریف پروژه‌های پرجاذبه برای جذب سرمایه‌های بخش خصوصی است و از طرفی استان خوزستان بهترین زمینه برای ارتباط‌گیری اقتصادی با ۲۵ کشور عربی منطقه و جذب سرمایه‌های آنها است.

توجه به افزایش بهره‌وری، اصلاح الگوی کشت با توسعه آبیاری زیرسطحی با هدف افزایش محصول و کاهش مصرف آب، تضمین اقتصاد روستا با هدف جلوگیری از مهاجرت روستائیان، زمینه‌سازی نقش‌آفرینی بیشتر بانوان در بخش‌های مختلف اداری و اجرایی کشور، تغییر نوع مبادلات ارزی با هدف دلارزدایی از اقتصاد و تقویت پول ملی و همچنین شجاعت، جسارت و نوآوری در تصمیم‌گیری از سوی مدیران از دیگر نکات و توصیه‌های مطرح شده از سوی رییس جمهور خطاب به مدیران استان خوزستان بود.

رییس دولت سیزدهم در پایان خطاب به مدیران تاکید کرد: قطعاً با اتکای به خدا و اعتماد به نفس و داشته‌ها پیروزی‌ها و موفقیت‌های بزرگ در دسترس خواهد بود.

انتهای پیام/

 






آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

دکمه بازگشت به بالا