معرفی تیم‌های یورو ۲۰۲۴ / جدال هلند و فرانسه در گروه چهارم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری گزارشگر یک، بازی‌های یورو ۲۰۲۴ از روز جمعه در آلمان برگزار می‌شود و تیم‌ها برای رسیدن به جام، با هم رقابت می‌کنند. مجله ورلد ساکر در ویژه‌نامه خود برای این تورنمت به بررسی تیم‌های هرگروه پرداخته است.

تیم‌های گروه چهارم به شرح زیر هستند:

لهستان
آن‌ها برای پنجمین بار پیاپی در یک تورنمنت بزرگ بازی می‌کنند. اگر کمی به عقب برگردیم، صعود در جام جهانی از گروهی که آرژانتین، مکزیک و عربستان در آن حضور داشتند هم یک موفقیت است. پس از حذف در مرحله یک هشتم نهایی اما هواداران این تیم به انتقاد از سبک بازی دفاعی‌ تیم‌شان پرداختند. روحیه بازیکنان هم آن زمان البته به هم ریخت زیرا پاداشی که قرار بود به آن‌ها داده شود، داده نشد!

ترکیب احتمالی

شزنی
کیویور – داویدویچ – بدنارک 
اسلیز – زالوسکی – زیلینسکی – پیتروسکی – فرانکوفسکی
سویدرسکی – لواندوفسکی

تاکتیک
سرمربی لهستان به این شهره است که تاکتیک‌های خود را با هماهنگی و وفق دادن با رقبا تنظیم می‌کند. علاقه به بازی با ۳ مدافع دارد و از هافبک‌های باتجربه استفاده می‌کند.هرچند که همیشه حاشیه و بحث درباره خط هافبک لهستان وجود داشته که آیا آن‌ها به اندازه کافی به دفاع کمک می‌کنند و در عین حال موقعیت‌سازی‌های خوب برای لواندوفسکی دارند یا خیر.

نظر یک کارشناس
داریوش سزاپوفسکی (گزارشگر): با وجود حضور در تیم زیر ۲۱ سال اما سرمربی‌مان هنوز در حال جا افتادن در پست جدید خود است. انتخاب تاکتیک و بازیکنانش در پلی‌آف نتیجه داده اما صعود از گروه با او بسیار سخت است.

سرمربی: میشائیل پروبیرز

او روزی یک هافبک یاغی و سازش ناپذیر در باشگاه‌های آلمانی و لهستانی بود و کار مربیگری‌اش را از سال ۲۰۰۵ شروع کرده است. پس از مربیگری در ۸ باشگاه لهستانی، حضوری کوتاه مدت در یونان و سرمربیگری در تیم زیر ۲۱ سال لهستان حالا به تیم بزرگسالان رسیده است.

هلند

هلندی‌ها امیدوارند تاریخ تکرار شود و بتوانند باز هم در خاک آلمان تورنمنت خوبی داشته باشند آن‌ها در سال ۷۴ در آلمان به فینال رسیدند اما شکست خوردند که البته چیزی از نمایش‌های خوبشان کم نشد. تاریخ‌سازی‌ها آن‌ها البته رونمایی از توتال فوتبال بود. انتقام از آلمان هم به یورو ۸۸ رسید که با رینوس میشل قهرمان شدند و تنها جام بزرگ‌شان را گرفتند؛ آن‌ هم با حضور بزرگانی چون فان باسن و رود گولیت!

ترکیب احتمالی

فرباگن
آکه – فن‌دایک – دی‌فرای
بلیند – کوپماینرس– ریندرز – دامفریز
گاکپو – سیمونز – دیپای

تاکتیک

کومان را با عملگرای می‌شناسند و تغییرات تاکتیکی‌اش در بازی‌های متفاوت. ممکن است مقابل هلند ۴۳۳ بازی کند و مقابل تیمی چون فرانسه با سیستم ۵۳۲. سیستم پایه او اما ۳۴۳ است که دستش بازی برای انتخاب بازیکن در آن، در خط دفاع باز است. مقابل تیم‌های قوی‌تر البته با ۳ هافبک بازی خواهد کرد.

نظر یک کارشناس

رود گولیت (ملی‌پوش افسانه‌ای): معمای کومان تشکیل یک خط هافبک ایده‌آل است. او بازیکنی  نیاز دارد که از دفاع حمایت و حملات رقیب را خنثی کند. ما چنین بازیکنی نداریم و حریفان می‌توانند از خط هافبک ما عبور کنند. این یک سد برای کومان است.

سرمربی: رونالد کومان

او پس از مدتی حضور در بارسلونا دوباره به تیم ملی برگشت و به نوعی تنها گزینه برای تیم ملی، پس از فن‌خال بود. کومان نتیجه را بر سبک بازی مقدم می‌شمارد و البته مشکلی هم با ابراز انتقاد از شاگردانش ندارد.

اتریش

اتریشی‌ها در آپریل ۲۰۲۲ در جزر بودند و حالا در مد. رانگنیک پس از دورانی ناموفق سرمربی آن‌ها شد و مقابل دانمارک با ۴ گل شکست خوردند. حضور رانگنیک اما به سود طرفین شد؛ هم مربی دوباره یک قصر ساخت و هم تیم رشد کرد. از بسیاری از جهات هم این پیوند مفید بود زیرا رانگنیک یک مربی تاثیرگذار در چند فاکتور است و نه فقط فوتبال اما آیا در اتریش هم تاثیری شگرف خواهد داشت؟

ترکیب احتمالی

اشلاگر
مونه – ووبر – لینهارت – پوش
اشلاگر – سیوالد
سابیتزر – بوگارتنر – لایمر 
گروگوریتش

تاکتیک

اصلا شگفت‌زده کننده نیست که تیمی با مربیگری رانگنیک و بازیکنانی که زیر نظر او در باشگاه‌های مختلف بازی کرده‌اند، تیمی سخت‌کوش و  با انرژی بالا در پرس باشد. آن‌ها بلدند چگونه از خط هافبک حریف بگذرند و زمانی که به یک سوم دفاعی حریف می‌رسند هم با ارسال توپ به عقب به فکر خلق موقعیت هستند؛ ارسالی که همیشه با حضور یک بازیکن آماده همراه، و عمدتا به گل تبدیل می‌شود.

نظر یک کارشناس

هانس کراکل (مهاجم اسبق تیم ملی): ۴۰ بازیکن در خارج از ارتیش داریم که ۱۵ تا ۲۰ نفرشان در تیم‌های بسیار خوب حضور دارند. تیمی بسیار خوب با کیفیت بالا داریمو صعود با این تیم خوب است و چندان سخت نیست. رانگنیک از زمان حضور من، بهترین نسل را در اختیار دارد و باید بتواند با این تیم چیزی برنده شود.

سرمربی: رالف رانگنیک

رانگنیک که به عنوان پدر «گگن پرس» شناخته می‌شود، روی تمام مربیان آلمانی یک نسل تاثیر گذاشته است. زمانی که هوفنهایم را از دسته سوم به سطح اول فوتبال رساند شناخته شد و سپس  با شالکه به نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان رسید. در ادامه مسیرش هم نقشی اساسی در موفقیت لایپزیش داشت.

فرانسه

زمانی که دشان سرمربی شد، آبی‌ها در بحران بودند. دوران دومنک تمام شده بود و لوران بلان هم موفقیتی کسب نکرده بود. دشان اما از لحظه نشستن روی صندلی مربیگری توانست فرانسه را به ۳ فینال در ۴ تورنمنت مهم برساند؛ ۳ تورنمنت چون جام جهانی ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ و یورو ۲۰۱۶. آن‌ها استعدادهای زیادی دارند اما سبکی که دشان در این تیم پی‌ریزی کرده هم در موفقیت‌شان تاثیر زیادی داشته؛ در حدی که ساوت‌گیت آن‌ها را یک الگو بداند. موفقیت در یورو می‌تواند یک گیلاس روی کیک، برای عملکرد دشان باشد.

ترکیب احتمالی

ماینیان
تئو هرناندز – اوپامکانو – سالیبا – کنده
ربیو – شائومنی
امباپه – گریزمان – دمبله
ژیرو

تاکتیک

تقریبا یک‌ دهه است که ساختاری خوب پی‌ریزی کرده‌اند. لوریس و واران دیگر در تیم نیستند اما همچنان دست دشان برای تغییرات باز است. امباپه هم می تواند رهبری این تیم برای رسیدن به موفقیت را بر عهده بگیرد.

نظر یک کارشناس

رافائل یاکوبین (روزنامه‌نگار): به دلیل خداحافظی چند بازیکن، انتظار می‌رود از نظر بضاعت، یورو یک تورنمنت انتقالی برای فرانسوی‌ها باشد. شکست مقابل آلمان در ماه مارچ خوش‌بینی‌ها را کاهش داد اما قرعه مناسب می‌تواند به آن‌ها در راه موفقیت در تورنمنت کمک کند.

سرمربی: دیدیه دشان

دشان در جام جهانی به دلیل اتمام قرارداد، شرایط ایده‌آلی نداشت و صحبت از حضور زیدان در پست او بود اما رسیدن به فینال جام باعث شد تا حضورش تا سال ۲۰۲۶ به درازا بکشد. او هم توانسته فرانسه را همواره به عنوان دعی قهرمانی به همه بشناساند و هم رزومه پرقدرتی دارد.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا