موضوع آلودگی صوتی و نوری باید به‌طور جدی در دستور کار قرار گیرد/ ایده‌های دانشجویی در زمینه آلودگی هوا نباید در دانشگاه‌ها بماند

رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس:

رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس گفت: باید به موضوع آلودگی صوتی و نوری به‌طور جدی پرداخته شود.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در دهمین همایش ملی مدیریت هوا و صدا افزود: برای آلودگی هوا نیازمند همراهی همه از جمله مردم، مسئولان جامعه علمی و دانشگاهی و دانشجویان و صاحبان ایده هستیم.

وی گفت: خیلی از موارد مربوط به حوزه آلودگی هوا در قالب ایده‌های دانشجویی و راهکارهای تحقیقاتی ارائه می‌شود که عملاً فقط در چارچوب دانشگاه‌ها باقی می‌ماند؛

حلقه مفقوده، ارتباط سیستمی بین دانشگاه‌ها و سیاست‌گذاران و مجریان است و باید مدیریت آلودگی هوا به شکل زنجیره دیده شود. در بعد کار تیمی هم مشکلاتی هست که دستگاه‌ها باید به‌صورت فرابخشی عمل کنند که در این زمینه ضعف‌هایی دادیم، این می‌شود که آلودگی هوا از دهه هفتاد برایش برنامه می‌نویسیم ولی در سال ۱۴۰۱ هم در موردش صحبت می‌کنیم!

رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس افزود: مسئله مهم دیگر در آلودگی هوا مصرف انرژی است که باید برای آن فکری اساسی شود. در این بخش نیاز به هماهنگی زیادی داریم در غیر این صورت معضل کشور در سال‌های آینده خواهد شد!

وی به ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید اشاره کرد و یادآور شد: اگر این ماده به‌درستی اجرا شود خیلی از مسائل ما در آلودگی هوا حل‌وفصل می‌شود.

رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس با بیان این‌که در حوزه قانون‌گذاری محیط‌زیست در کشور اقدامات بسیار خوبی انجام شده است تصریح کرد: قوانین بسیار خوبی در این حوزه تدوین شده ولی همچنان در اجرای قوانین مشکل داریم که در این خصوص فراکسیون محیط‌زیست مجلس برای نخستین بار امسال قصور کنندگان از اجرای قانون هوای پاک را به مراجع قضایی برای پاسخگویی معرفی کرد.

رئیس فراکسیون محیط‌زیست مجلس گفت: این فراکسیون از هرگونه راهکار و مکانیزم مدیریتی جامعه دانشگاهی برای مقابله با آلودگی هوا استقبال می‌کند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا