کاهش تعداد شاغلان کارگاههای صنعتی
بر اساس گزارش ها تعداد شاغلان کارگاه های صنعتی در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۹۶ کاهش یافته است.

به گزارش گزارشگر یک، تعریف کسب و کار کوچک از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و به شرایط عمومی اقتصادی و صنعتی بستگی دارد. این شرکت ها با صنایع بزرگی روبرو هستند و دارای مزایای زیادی هستند: ایجاد ارزش افزوده، نوآوری، اشتغال زایی، کارآفرینی و انعطاف پذیری بالا.
بخش صنعت کشور ما یکی از سه بخش اقتصادی است که به بخش های مختلف تقسیم می شود. کارگاه صنعتی کارگاهی است که به عنوان مجموعه ای از سرمایه، نیروی کار، ساختمان ها و امکانات برای تولید محصولات صنعتی ایجاد می شود. کارگاه های صنعتی شامل کارگاه هایی با ۱۰ نفر یا بیشتر است.
بر اساس گزارش سرشماری سال ۱۳۹۷ کارگاه های صنعتی ده کارگر یا بیشتر توسط مرکز آمار راهبردی وزارت کار، ۲۹۱۷۰ کارگاه با ده کارگر یا بیشتر به فعالیت صنعتی مشغول بوده اند که از سال ۱۳۹۶ به سه نفر افزایش یافته است. کاهش ۸ درصدی
در سال ۱۳۹۷ ، با ۱۰ کارمند ، اکثر کارگاههای صنعتی کشور در زمینه “تولید سایر محصولات معدنی غیر فلزی” و کمترین تعداد کارگاهها در زمینه “تولید محصولات دخانی” فعال بودند.
اکثر محل های کار صنعتی ۶۲۹۴ مورد در استان تهران ، ۳۸۲۵ مورد در اصفهان و ۲۱۸۰ مورد در خراسان رضوی است که حدود ۴۲.۳ درصد از کل محیط های کاری صنعتی دارای بیش از ۱۰ نفر شغل هستند.
بر اساس نتایج این گزارش، تعداد شاغلان کارگاه های مذکور در سال ۱۳۹۷، یک میلیون و ۷۳۳ هزار و ۷۸۸ نفر بوده که نسبت به سال ۱۳۹۶ بیش از ۲.۵ درصد کاهش داشته است.
از این تعداد ، ۳۵۷۸۲ نفر در کارگاههای مشارکتی و ۲۲۳۴۰ نفر در کارگاههای زیر استخدام شدند. مالکیت عموم و بقیه در کارگاه های خصوصی کار می کردند.
به گزارش گزارشگر یک، یک میلیون و ۳۲۲ هزار و ۳۵۹ نفر از مجموع یک میلیون و ۷۳۳ هزار و ۷۸۸ نفر شاغل در کارگاه های مذکور را کارگران تولیدی شامل کارگران ساده، کارگران ماهر، تکنسین ها و مهندسان تشکیل می دهند.
انتهای پیام