گزارشگر یک – فصل برداشت «سیب زمینی»
استان همدان همه ساله در زمینه تولید “سیب زمینی شیرین” در سراسر کشور قرار دارد و به لطف دانش و توانایی های کشاورزان منطقه همدان ، محصولات زراعی محلی تولید می کنند و انواع سیب زمینی خوراکی و دانه های خوراکی را به موقع به بازار مصرف می رسانند. از اواسط ماه ژوئیه ، فصل برداشت سیب زمینی در بخش کشاورزی Ha Medan آغاز می شود. این در حالی است که این یکی از سالهایی است که کشاورزان سیب زمینی همدانی در افزایش قیمت های تولید نقش دارند. هزینه تولید و فروش سیب زمینی نه برای آنها و نه برای تولید کنندگان است ، اما سود اصلی توسط کارگزاران موجود در بازار است. متوسط عملکرد در هر هکتار 40 تن انواع مواد غذایی و بذر مانند مارفونا ، شیلی ، آگریا ، بامبا و ساتینا است. سیب زمینی های پاییزی از نظر ماندگاری نسبت به سیب زمینی های تابستانی کمتر مشکل دارند ، بنابراین بدون تغییر کیفیت اصلی می توانند چندین سال در یخچال باشند. 90 درصد از کشت سیب زمینی پاییز در بنادر رضان و کبودرا در حما دانجو صورت می گیرد. یکی از مشکلاتی که در استان همدان قابل ذکر است این است که همدان مرکز اصلی تولید سیب زمینی داخلی است ، چرا این محصول باید در مراکز تولید سیب زمینی گران باشد ، بنابراین نظارت ضعیف انجام شده و در بازار همه فروشندگان آن را دوست دارند. . او می خواهد نام خانوادگی خود را به مردم بدهد.