10 دلیل برای اجرای نمایی شیشه ای کرتین وال در ساختمان
به گزارش بازرگانی، کرتین وال یا دیوار پرده ای به نوعی از نماهای خشک گفته می شود که از سیستم های جدا از هم به وجود آمده اند، این به این معناست که در این روش از اجرا کمترین بار مرده به سازه ی اصلی ساختمان وارد می شود. به دلیل اجرای مکانیکی نمای شیشه ای، این نوع از نماهای ساختمانی از سرعت بالایی در اجرا برخوردار هستند، به همین دلیل است که نماهای شیشه ای، طرفداران زیادی در بین کارفرمایان و طراحان دارند.
طراحی و اجرای نمای شیشه ای از مزایای زیادی برخوردار است، که آگاهی از این مزایای می تواند در انتخاب نوع نمای ساختمان شما کمک شایانی داشته باشد. شیشه لمینت و شیشه ضد گلوله هم از انواع شیشه جهت نصب و اجرا در مراحل ساختمان است.
مزایای اجرای نمای کرتین وال شیشه ای
از جمله نماهای شیشه ای پرکاربرد و محبوب در میان کارفرمایان و طراحان می توان به نمای کرتین وال اشاره کرد، این نوع از نمای ساختمانی به دلیل بار مرده ی کمی که به سازه ی اصلی نما وارد می کند، از مقاومت و ماندگاری بالایی برخوردار است و می تواند در بسیاری از ساختمان های مرتفع و کم ارتفاع مورد استفاده قرار بگیرد.
از لامل های آلومینیومی (پروفیل های آلومینیومی) و شیشه به وجود آمده که لامل ها نقش نگهدارنده را در سازه ی اجرایی ایفا می کنند و در پایان شیشه را در میان لامل ها قرار می دهند، این نوع از نمای ساختمانی از مزایای بسیاری برخوردار است که در ادامه به ۱۰ مورد از این مزایا می پردازیم.
۱. افزایش استفاده از نور طبیعی: به دلیل شیشه ای بودن نمای کرتین وال، نور طبیعی بیشتری به فضای داخلی ساختمان وارد می شود.
۲. کمتر شدن بار مرده: سازه ی اصلی نمای کرتین وال به صورت خود ایستا است و بار مرده ی کمی را به سازه ی اصلی ساختمان وارد می کند.
۳. کمتر شدن اتلاف انرژی: به دلی شیشه ای بودن این نوع از نمای ساختمانی در هنگام روز، اتلاف انرژی الکتریکی کمتری دارد.
۴. افزایش سرعت اجرایی: نمای کرتین وال به عنوان نمایی خشک به حساب می آید، به همین دلیل است که این نوع از نمای ساختمانی از سرعت اجرایی بالایی برخوردار است.
۵. عایق حرارتی: در این نوع از نمای ساختمانی امکان استفاده از عایق حرارتی وجود دارد.
۶. کاهش هزینه های نگهداری بعد از ساخت: به دلیل شیشه ای بودن اجزای نمای کرتین وال، هزینه ی نگهداری آن پایین است.
۷. مقاوم در برابر زلزله: به دلیل بار مرده ی کم این نوع از نمای ساختمانی از مقاومت بالایی در برابر زلزله برخوردار است.
۸. جلوگیری از نفوذ آب: این نوع از نمای ساختمانی از عایق مناسبی در برابر نفوذ آب برخوردار است و در صورتی که آب بندی به صورت اصولی انجام شود، بالاترین کیفیت را خواهد داشت.
۹. نصب راحت بازشوها: در نمای کرتین وال این امکان وجود دارد که برای تهویه هوای داخلی ساختمان از بازشو استفاده کرد.
۱۰. امکان اجرا با انواع مختلف شیشه: این نوع از نمای شیشه ای می تواند به صورت مات، رنگی، نانو و شفاف در نمای ساختمان مورد استفاده قرار بگیرد.
بهترین روش در طراحی نما
طراحی نمای ساختمان باید متناسب با سلیقه و بودجه ی کارفرما باشد، همچنین برای طراحی بهینه در ساختمان باید قبل از شروع طراحی، افرادی برای برداشت و تعیین موقعیت محل پروژه اعزام شوند، تا متناسب با موقعیت جغرافیایی، اقلیم غالب زمین محل پروژه، نوع خاک و … باشد.
در این صورت طراحی و اجرای نمای ساختمان متناسب با موقعیت محل پروژه انجام می شود و نما از مقاومت و ماندگاری بیشتری برخوردار خواهد بود.
امروزه طراحی و اجرای نمای شیشه ای در نمای ساختمان ها بیشترین کاربرد و محبوبیت را پیدا کرد، چرا که طراحی و اجرای این نوع از نمای ساختمانی می تواند در ترکیب با دیگر مصالح ساختمانی همچون آجر، سنگ، کامپوزیت و … می تواند انجام گیرد، همچنین این نوع از نمای ساختمانی می تواند به صورت تک متریالی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
چرا از نمای شیشه ای استفاده کنیم؟
همانطور که گفته شده طراحی و اجرای نمای شیشه ای امروزه بیشترین طرفدار را پیدا کرده است، چرا که استفاده از این نوع از نمای ساختمانی از مزایای بالایی برخوردار است، برای مثال می توان به مقاومت بال، سرعت اجرایی بالا، شعاع دید بالا و … اشاره کرد.
همچنین از نمای شیشه ای می توان در بسیاری از ساختمان هایی با کاربری های متفاوت استفاده کرد، که از جمله کاربری های نمای شیشه ای می توان به موارد زیر اشاره کرد.
ساختمان های مسکونی
ساختمان های اداری
ساختمان های تجاری
ساختمان های ویلایی
ساختمان های آموزشی
و …
را می توان به ۴ روش متفاوت طراحی و اجرایی کرد، که در زیر به آن اشاره ای می کنیم.
نمای شیشه ای کرتین وال
نمای شیشه ای اسپایدر
هندریل شیشه ای
نمای شیشه ای اسکای لایت
که از رایج ترین نماهای شیشه ای می توان به نمای کرتین وال اشاره کرد.
از جمله شرکت هایی که در طراحی و اجرای نمای شیشه ای تبحر خاصی دارند و از نمونه کارهای زیادی در این زمینه برخوردار هستند می توان به شرکت کاراگلس اشاره کرد.
سیستم اجرایی نمای شیشه ای به صورت مکانیکی است، که در عصر مدرنیته جایگاه ویژه ای را برای خود کسب کرده، همچنین اجرای این نوع از نمای ساختمانی از علم مهندسی پیشرفته ای برخوردار است و نیازمند محاسبات دقیق است، چرا که در غیر این صورت ممکن است باعث به وجود آمدن خسارت های جبران ناپذیری شود.
شرکت کاراگلس می تواند نمای شیشه ای متناسب با کاربری، خواسته و بودجه ی کارفرما را برای شما محقق کند، شما می توانید از طریق سایت شرکت کاراگلس نمونه کارهای این شرکت را ببینید و برای دریافت مشاوره از طریق شمارههای موجود در سایت و یا صفحه ی تماس با ما، مشخصات و شمارهی خود را با این شرکت به اشتراک بگذارید، تا در کوتاهترین زمان تیم کارشناسان کاراگلس با شما تماس بگیرند.