ظرفیت واحدهای تولید گوشت مرغ در کردستان ۱۱.۷ درصد افزایش یافت – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان
محمد فرید اسپاری با توجه به تبلیغات خبرگزاری آنلاین و سازمان جهاد کشاورزی به کردی ، گفت: این میزان به 195 میلیون پرونده کاهش یافته و این سیاست در کردستان اجرا شده است.
وی در سال 1997 با ذکر تعداد گوشت در 752 واحد با ظرفیت اسمی 110000 تن ، افزود: “حدود 85000 تن در سال 1997 و حدود 95000 تن در سال 1998 در استان تولید شده است. در سال 1997 تولید حدود 11.7٪ افزایش یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: 40 درصد محصولات جنسی در استان مصرف می شود و 60 درصد آن به استان های دیگر صادر می شود. عرضه ارز ثابت شده است.
وی گفت: “هیچ مشکلی در تهیه ذرت وجود ندارد ، اما ما با کمبود جدی کنجاله سویا روبرو هستیم.”
وی در نظر گرفت و اظهار داشت که نسبت خوراک مرغ اختصاص یافته به منطقه بسیار کم است.
استاندار سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: