باید پژوهش‌ها را به سمت تجاری‌سازی سوق دهیم

هفته پژوهش 1403؛

باید پژوهش‌ها را به سمت تجاری‌سازی سوق دهیم

دانشمند پراستناد و عضو هیئت علمی گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول عنوان کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه در سطح جهانی امری ضروری است و باید تلاش کنیم که پژوهش‌ها به سمت تجاری‌سازی حرکت کنند.

به گزارش خبرنگار آنا، احسان‌الله عصاره دانشمند پراستناد و عضو هیئت علمی گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در آیین نکوداشت هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول به بررسی اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه پرداخت و بر لزوم بهره‌گیری از تجربیات بین‌المللی در حوزه‌های تخصصی تأکید کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دزفول از ظرفیت‌های تحقیقاتی غنی برخوردار است، گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه در سطح جهانی امری ضروری است و باید تلاش کنیم که پژوهش‌ها به سمت تجاری‌سازی حرکت کنند.

دانشمند پراستناد و عضو هیئت علمی گروه مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول همچنین به چالش‌های موجود در زمینه تأمین انرژی اشاره کرد و افزود: با توجه به ناترازی انرژی و قطعی‌های مکرر برق، انرژی‌های نو به عنوان یک راه‌حل موثر در نظر گرفته می‌شوند.

باید پژوهش‌ها را به سمت تجاری‌سازی سوق دهیم

عصاره از شروع فعالیت‌های مستقل وزارت انرژی‌های نو در آینده نزدیک خبر داد و این اقدام را نشان‌دهنده اهمیت این موضوع دانست.

به گزارش آنا، بر طبق اطلاعات منتشر شده از دانشگاه استنفورد، همه‌ساله پژوهشگران براساس تأثیرگذاری تحقیقاتشان در سطح بین‌المللی ارزیابی می‌شوند و در تازه‌ترین گزارش، نام ۱۳۷ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های آزاد اسلامی به چشم می‌خورد که چهار نفر از آنها از استان خوزستان هستند؛ که احسان‌الله عصاره جزو دانشمندان ۲ درصد برتر جهان در سال ۲۰۲۴ معرفی شد و این نشان‌دهنده توانمندی‌های علمی و تحقیقاتی بالای دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور است. 

این دستاورد‌ها نویدبخش شکوفایی بیشتر در عرصه‌های علمی و پژوهشی کشور به‌خصوص در زمینه انرژی‌های نو است و امید می‌رود که تحقیقات انجام شده به نتایج مؤثری در راستای حل چالش‌های انرژی کشور منجر شود.

دکمه بازگشت به بالا