سلامت و دانشگزارشگر کسب و کار

چند مرحله می توان کاشت مو انجام داد؟

کاشت مو چند مرحله و با چه فاصله زمانی می باشد؟

چند بار میتوان انجام داد ؟ این سوال بسیاری از زیبایی‌جویان به خصوص داوطلبان کاشت مو از میان آقایان است. دلیل این امر در واقع تفاوت میان الگوی ریزش مردانه و زنانه است. در مردان به دلیل ترشح هورمون تستوسترون با بالا رفتن سن، موها دچار ریزش می‌شوند. این امر یک ضایعه پیش‌رونده و غیر قابل توقف است. به همین دلیل کلیه آقایان ممکن است پس از 5 تا 10 سال نیاز به ترمیم موی کاشته شده نیاز پیدا کنند.

به واقع در پاسخ به سوال « چند بار میتوان کاشت مو انجام داد » باید گفت که محدودیت خاصی از این حیث متصور نیست. با این حال مسأله بسته به چند امر است. مهمترین موضوع توانای ناحیه اهدا کننده به از دست دادن موی بیشتر و توانایی ناحیه گیرند در قبول موهای جدید است. در صورت وجود امکان این امر، می‌توان بارها و بارها کاشت مو انجام داد.

با این حال باید پیش از این کار حتما با پزشک متخصص مشورت و نظر ایشان را در تصمیم خود در نظر بگیرید. بهتر است این کار را تحت نظر بهترین پزشک کاشت مو در تهران انجام دهید.

حداکثر چند بار میتوان کاشت مو انجام داد؟

به نقل از سایت دکتر گویا یکی از مشکلاتی که در کاشت موی سر مطرح است، امتناع طبیعی هماوردی درمان‌ها پزشکی با بیولوژی طبیعی بدن موجودات زنده، از جمله انسان است. در این معنا، باید گفت که احتمالا هیچ روش کاشت مویی نمی‌تواند موهایی با کیفیت ۱۰۰٪ طبیعی به شما هدیه کند. دلیل این امر به سادگی، عدم تحمل نواحی اهدا و دریافت کننده مو است.

برای کاشت مو ما دو ناحیه اهدا و دریافت‌کننده را داریم. محدودیت‌های هر دو این عوامل، ما را در تکرار مراحل ترمیم مو محدود می‌کنند. چنین مسأله‌ای به خصوص در آقایان اهمیت دارد. چرا که اصلی‌ترین قسمت قابل استفاده آن‌ها برای کاشت مو محدود به نواحی پشت سر و پشت گوش است.

همچنین برای کاشت فولیکول‌های برداشت شده در هر گرافت، ما نیاز خواهیم داشت که برش‌های کوچکی در روی سر ایجاد کنیم. واضحا برای این کار نمی‌توان هر مقدار تراکمی که مد نظرمان است را به دست آورد؛ چرا که پوست سر نیم‌تواند چنین حجمی از تخریب را تحمل کرده و لاجرم دچار عوارضی خواهد گردید.

به همین دلیل حتی در جلسات اولیه کاشت مو، کار پیوند موها در چندین جلسه پی گرفته می‌شود. دقت داشته باشید که در صورت مراجعه به کلینیک کاشت مو غیرمعتبر، ممکن است مویرگ‌های خونی ناحیه پذیرنده مو در سر شما دچار آسیب شده و به کلی امکان کاشت مو مجدد از میان برود.

ترمیم بانک مو بعد از کاشت

موضوع دیگری که باید در پاسخ به سوال « چند بار میتوان کاشت مو انجام داد » بیان کرد، اهمیت حفظ و نگهداری از است. شاید اطلاع داشته باشید که الگوهای ریزش موی مردانه و زنانه با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند. این تفاوت الگوها باعث شده تا بانک موی آقایان با محدودیت‌های بیشتری رو به رو باشد.

به همین دلیل یکی از مواردی که بسیاری پزشکان به آن توجه می‌کنند، حفظ پتانسیل برداشت فولیکول مجدد از این نواحیست. به منظور، در هر جلسه تنها تعداد محدودی گرافت از ناحیه اهداکننده برداشت خواهد شد. هدف از این کار فرصت دادن به پوست برای ترمیم خود است.

علاوه بر آن، پس از کاشت مو ممکن است در نواحی پشت سر شاهد کم‌پشتی موضعی باشیم. خوشبختانه این عارضه موقتی بوده و پس از مدتی آثار آن محوتر خواهند شد؛ هرچند که مو در ناحیه گرفت‌برداری شده مجددا رشد نخواهد کرد. البته این موضوع تنها محدود به رشد مو بوده و جای زخم کاشت مو پس از مدتی ترمیم خواهد شد. برای کمک به ترمیم ناحیه اهدا کننده می‌توان این کارها را انجام داد

  • تمیز نگه داشتن پوست سر
  • دوری از نور آفتاب
  • سبک زندگی سالم، نوشیدن مایعات، عدم سوءمصرف دخانیات و استراحت کافی

مراحل کاشت مو مجدد چیست؟

گفتیم که برای کاشت مو محدودیتی از نظر تعداد وجود ندارد. بلکه این محدودیت بسته به شرایط هر بیمار متغیر است. اولین کار پیش از این امر، مراجعه به پزشک متخصص و معاینه داوطلب است، برای دریافت اطلاعات بیشتر با پزشکان الو پزشک در ارتباط باشید. در صورت امکان کاشت مو مجدد، زمانی برای جلسات ترمیم مو اندیشیده خواهد شد.

مرحله دوم کاشت مو

در مرحله بعدی ترمیم مو کاشته شده، باید از نواحی مناسب در بانک مو برای برداشت گرفت‌های جدید استفاده کرد. این گرفت‌ها و فولیکول‌های آن د نواحی پذیرنده و میان موهای کاشته شده در سری پیشین قرار خواهند گرفت.

کاشت مو برای بار سوم

در صورتی که که پس از گذشت چندین سال، داوطلب مجددا به کاشت مو نیاز پیدا کند، مجددا کلیه‌ی این مراحل تکرار خواهند شد. با این حال، ممکن است در برخی از افراد پس از چندین بار تکرار ، دیگر امکان کاشت مو مجددا وجود نداشته باشد. این امر می‌تواند به دلیل به اتمام رسیدن بانک موی فرد یا عدم توانایی پذیرش مو در ناحیه پذیرنده رخ دهد.

راهکاری که در این موقعیت می‌تواند باعث موفقیت شود، استفاده از روش BHT است. با این روش چند بار میتوان کاشت مو انجام داد بدون اینکه نگران محودیت‌های بیولوژیکی بود. دلیل این امر آن است که در روش BHT در واقع ما در حال پروتز مو مصنوعی به درون سر هستیم. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله کاشت مو به روش BHT مراجعه کنید.

یکی از نکات مهمی که باید در انتهای بحث مطرح کرد، موضوع مدت زمان لازم برای مشاهده نتیجه کاشت مو است. برخی از افرادی که برای بار اول نسبت به کاشت مو اقدام کرده‌اند، بعد از مدتی با پزشک تماس گرفته و خواهان جلسات ترمیمی هستند. در حالی که برای مشاهده نتایج کامل کاشت مو باید مدتی را تأمل نمود. خصوصا که پس از کاشت مو، ابتدا موهای کاشته شده خود با ریزش مواجه خواهند شد

در واقع با گذشت مدت زمان کافی، چند بار میتوان کاشت مو انجام داد. هرچند این مدت زمان حداقل 5 ساله خواهد بود. بنابراین برای ترمیم مو عجله نداشته باشید

مراحل کاشت مو چیست؟

اول از همه باید بدانید که اصلاً کاشت مو چیست. کاشت یا پیوند مو به روشی درمانی گفته می‌شود که موهای مقاوم به ریزش در بدن یا سر به مناطقی که دچار طاسی و ریزش شده‌اند، منتقل می‌شوند. به این روش کاشت موی طبیعی یا پیوند مو می‌گویند.

شاید در دهه‌ی گذشته تنها یک یا دو تکنیک جراحی برای کاشت موی طبیعی وجود داشت؛ اما امروزه روش‌های کاشت موی طبیعی بسیار پیشرفت کرده‌ و متنوع شده‌اند. به طور کلی روش‌های کاشت مو را می‌توان در دو دسته‌ی کلی جای داد که در مراحل کاشت مو با هم تفاوت دارند.

(۱) کاشت نواری

در کاشت نواری، برای استخراج فولیکول‌ها یا گرافت‌ها، برشی در پوست ناحیه‌ی پشت سر (بانک مو) ایجاد می‌شود. سپس فولیکول‌ها در زیر میکروسکوپ از درون پوست استخراج و برای کاشت آماده‌سازی می‌شوند. روش‌های کاشت نواری تهاجمی‌تر هستند؛ چون برش ایجاد شده نیاز به بخیه دارد. عوارض بیشتر و ریکاوری طولانی از دیگر معایب این روش‌ها هستند. در سوی دیگر، کیفیت گرافت‌های برداشت شده در این رو‌ش‌ها نسبت به سایرین بیشتر بوده که مزیت بسیار مهمی است.

روش‌های کاشت نواری شامل تکنیک‌های زیر اند:

(۲) کاشت با استخراج واحدهای فولیکولی

روش‌های این دسته نیازی به ایجاد برش ندارند و فولیکول‌ها به شکل واحدی با ایجاد سوراخ‌های ریزی که کمتر از یک میلی‌متر قطر دارند، استخراج می‌شوند. این روش‌ها به قدری کم تهاجمی هستند که با لقب کاشت موی بدون جراحی شناخته می‌شوند.

با استخراج واحدهای فولیکولی شامل تکنیک‌های زیر اند:

به طور کلی سر دسته‌ی گروه اول، روش FUT و سر دسته‌ی گروه دوم، روش FIT است. در مقاله‌ی می‌توانید اطلاعات بسیار خوبی در مورد مقایسه‌ی روش‌های این دو گروه کسب کنید؛ چرا که بیشتر مزایا، معایب و مراحل کاشت مو در‌ روش‌های متعلق هر گروه بسیار نزدیک به هم است.

نکته: روش دیگری برای وجود دارد که در آن از الیاف فیبری مصنوعی مشابه با تارهای مو استفاده می‌شود که به روش HRT معروف است.

این که کدام یک از روش‌های نامبرده برای شما مناسب‌تر است، به وضعیت ریزش مو شما بستگی دارد. هر کدام از این روش‌ها مزایا و معایبی دارند و در جلسه‌ی مشاوره، پزشک جراح با بررسی موهای سر و همفکری با شما، بهترین روش را برای شما انتخاب خواهد کرد.

آیا کاندیدای مناسبی برای کاشت مو هستید؟

در قدم اول از مراحل کاشت مو باید بدانید که آیا کاندیدای مناسبی برای کاشت مو هستید یا خیر. بیشتر انواع طاسی و ریزش مو با کاشت مو قابل جبران است. اگر از طاسی‌های پراکنده با الگوی نامشخص، ریزش موی سکه‌ای (آلوپسی آره‌آتا) یا ریزش مو به علت بیماری‌های زمینه‌ای درمان نشده رنج می‌برید، کاندیدای مناسبی برای کاشت مو نیستید. در صورتی که ریزش موی شما ناشی از آلوپسی آندروژنی، سوختگی، آسیب، بیماری درمان شده و … است، می‌توانید مو بکارید. در مورد کاندیدای مناسب کاشت مو در مقالات مربوط به روش‌های کاشت مو توضیح داده‌ایم.

بهترین کار پیش از اقدام برای کاشت مو، مراجعه به متخصص پوست و مو و یافتن است. اگر علت ریزش مو جزو موارد قابل درمان با کاشت مو باشد، عوامل دیگری هم باید بررسی شود. قدرت بانک مو، جنس موها، وضعیت سلامت عمومی، سن و … از جمله‌ی این عوامل هستند که توسط پزشک متخصص کاشت مو در جلسات مشاوره مورد بررسی قرار می‌گیرند.

بسیاری از مردان جوان که به تازگی دچار ریزش مو شده‌اند در دام کلینیک‌های سودجو و غیرحرفه‌ای گرفتار شده و کاشت مویی انجام می‌دهند که به هیچ وجه پایدار نیست. آقایان زیر ۲۵ سال باید قبل از کاشت مو، روش‌های دیگر درمانی را امتحان کنند و تا زمان تثبیت شدن الگوی ریزش، صبور باشند. در غیر این صورت امکان ریزش موهای کاشته شده زیاد است.

انتخاب کلینیک معتبر

حال که می‌دانید کاشت مو چیست و چگونه انجام می‌شود، باید به سراغ عوامل موثر دیگر در تصمیم‌گیری شما به عنوان یک متقاضی کاشت مو برویم. اولین و شاید مهم‌ترین عامل، انتخاب یک کلینیک مناسب کاشت مو است. کلینیک مورد نظر شما باید از اعتبار و تجربه‌ی کافی برای کاشت مو برخوردار باشد.

اما یک کلینیک خوب باید چه ویژگی‌های داشته باشد؟

  • دارای مجوز رسمی از وزارت بهداشت و درمان
  • بهره‌گیری از متخصصان مجرب پوست و مو و جراحان ماهر کاشت مو
  • استفاده از تیم‌درمانی با مجرب و حاذق
  • مجهز به مدرن‌ترین ابزار و وسایل کاشت مو
  • پرسنل دلسوز، محیط مناسب و امکانات رفاهی برای مراجعین

تمامی این موارد در کلینیک تخصصی کاشت موی خانه سفید به بهترین شکل ممکن فراهم شده‌اند تا خدمتگذاری شایسته برای شما باشیم. کلینیک خانه سفید یکی از بهترین و مجهزترین کلینیک‌های تهران و ایران است.

بسیاری از عوارض خطرناک کاشت مو مانند عفونت‌ها، خونریزی شدید، ایجاد لخته‌های خونی، ایجاد اسکارهای بدشکل و … ناشی از کاشت مو در مراکز نامعتبر و غیر حرفه‌ای است. لذا پیش از اقدام برای کاشت مو، از اعتبار مرکز کاشت مو اطمینان حاصل کنید.

دلایلی که نیاز به عمل مجدد پیوند مو پیدا می کنید

دلایل مختلفی وجود دارد که بیمار پیوند مو بیش از یک عمل را بخواهد که به بعضی از انها خواهیم پرداخت

ادامه ریزش مو

اولین دلیل ضروری بودن عمل جراحی در آینده ، ادامه ریزش مو ناشی از ادامه AGA (آلوپسی آندروژنتیک) است و این باید مورد توجه هر بیمار مبتلا باشد.

جراحی ترمیم مو باعث نمی شود که موهایی در قسمت بالای سر وجود دارند و مستعد به ریزش ارثی در آینده هستند نریزند.

ریزش موی ارثی ژنتیک در همه افراد یک الگو ندارد در افراد مختلف فرق می کند در بعضی از افراد شدت ریزش شدید در طی یک یا دو سال موی زیادی در قسمت بالای سر را از دست می دهند اما در بعضی از افراد روند آن بسیار کند می باشد بطوریکه خود شخص خیلی دیر متوجه این پدیده می شود.

بنابراین پزشک با معاینه بیمار و در نظر گرفتن همه عوامل تصمیم می گیرد که یک مرحله پیوند، برای جایگزینی موهای از دست رفته را انجام دهد.

دارو برای بعد از پیوند مو

بعد از پیوند داروهایی برای تقویت موها یا به تاخیر انداختن موهای مستعد به ریزش مصرف می شود.به همین دلیل است که برای تثبیت الگوی ریزش مو باید در ابتدا یا همراه با عمل جراحی درمان موضعی یا خوراکی در نظر گرفته شود.

بنابراین اگر بیماری که موهایش در حال ریزش هستند،یک مرحله پیوند برای حفظ زیبایی ظاهر سر انجام دهد، برای بقیه موهایی که در آینده قرار هست بریرند یا مستعد به ریزش هستند نیاز به درمان موضعی و خوراکی خواهد داشت.

اگر چنین نکند،ممکن است در آینده حتی از بهترین عمل جراحی اول کاشت مو نتیجه عالی حاصل نشود و به جراحی پیوند بعدی نیاز داشته باشد تا زیبایی مطلوب خود را حفظ کند.

رشد ضعیف

تمام کلینیک ها مواردی از رشد ضعیف دارند که غیرقابل اجتناب است حتی توسط کلینیک هایی که چندین سال است که این روش را انجام می دهند.

این امر الزاماً ناشی از تکنیک بد نیست بلکه در بعضی از بیماران گرافتهای کاشته شده در محل کاشت رشد نمی کنند وانتظار بیمار و کلینیک برآورده نمی شود.

در مواردی از این دست ، بررسی دلایل احتمالی رشد ضعیف ضروری است زیرا این امر ممکن است به دلیل یک بیماری پوستی یا پزشکی غیر منتظره یا ناشناخته تشخیص داده شده باشد که باید قبل از انجام عمل مورد بررسی قرار گیرد.

اگر پوست سر یا وضعیت پزشکی درمان شود یا علت دقیقی مشخص نشود و پوست سر سالم به نظر برسد ، معمولاً برای دستیابی به پوشش یا تراکم مورد انتظار، مرحله دوم پیوند مو انجام می شود.

اطلاعات غلط در مورد کاشت مو

کلینیک یا پزشکی که با بیمار پیوند مو مشاوره می کند،باید به بیمار آگاهی لازم از اینکه با پیوند مو بندرت می توان به تراکم موی قبلی دست یافت،داد.

زیرا هرچه ریزش مو بیشتر باشد ، بانک موی کمتری برای توزیع مجدد در مناطقی از موهای از دست رفته وجود دارد.

واقعیت دوم بدان معنی است که حتی اگر شما مایل به پرداخت همان سطح چگالی هستید،برای تحقق این هدف موهای کافی در منطقه اهدا کننده وجود ندارد.

به عبارت دیگر اکر بخواهیم به تراکم قبلی برسیم موهای خیلی بیشتری از محل دهنده پیوند برداشت شود،این بدان معناست که تراکم موی بسمت دهنده کاهش چشمگیر پیدا می کند.یعنی یک کم پشتی در ناحیه پس سر بوجود می آید که برخلاف ظاهر اکثر مردان می شود.

متاسفانه بسیاری از مردم فکر می کنند جایی که مو از پس سر برداشت می شود،دوباره موی جدید رشد می کند در صورتیکه با برداشتن یک واحد فولیکولی در ناحیه دهنده جای آن،موی جدید رشد نخواهد کرد بلکه بصورت نقطه سفید بسیار ریز مساهده می شود.

دکمه بازگشت به بالا