بهترین دوره هوشمند سازی ساختمان
معرفی شغل هوشمند سازی ساختمان
هوشمند سازی ساختمان به معنای به روزرسانی تمامی سیستم های برقی، الکترونیکی، امنیتی و … در ساختمان های اداری و مسکونی است. البته، هوشمند سازی تنها به ساختمان های اداری و مسکونی ختم نمی شود و بسیاری از واحدهای صنعتی، تفریحی و خدماتی نیز از این تکنولوژی مدرن استفاده می کنند.
فرض کنید در خانه خود و در یک روز تعطیل مشغول استراحت هستید. شما در تخت خود دراز کشیده اید و تنها با در دست داشتن یک ریموت کنترل تمامی کارهای خود را انجام می دهید. به طور مثال، برق خانه را خاموش می کنید، درب منزل را به روی مهمانان باز می کنید، دوربینهای مداربسته خود را چک می کنید، تلویزیون را روشن یا خاموش می کنید و موسیقی مورد علاقه خود را پخش می کنید. تمام این کارها تنها توسط یک ریموت و به لطف هوشمند سازی انجام می شوند. کسی که این امکان را برای افراد ایجاد می کند، تکنسین هوشمندسازی ساختمان نام دارد. تیم هوشمند سازی کارن همراه شماست تا صفر تا صد روشهای هوشمندسازی را فرابگیرید.
مهارت های مورد نیاز شغل هوشمند سازی ساختمان
یک متخصص هوشمند سازی باید بعضی مهارتهای ضروری را برای پیاده سازی این تکنولوژی کسب کند. این مهارت ها عبارتند از:
- آشنایی با پروتکل های استاندارد هوشمند سازی نظیر Zwave, can-bus, S-bus, KNX
- تسلط به امور سیم کشی ساختمان
- توانایی لازم جهت نصب تجهیزات هوشمند سازی ساختمان
- آشنایی با نرم افزار ETS
- آشنایی با روش های هوشمند سازی ساختمان
- آشنایی با برنامه نویسی
- مدیریت و یکپارچه سازی خانه هوشمند
- آشنایی با شیوه های کنترل از راه دور خانه هوشمند از طریق تلفن همراه
بازار کار هوشمند سازی ساختمان
خوشبختانه بسیاری از شهروندان کشورمان روی خوشی به فناوری های نوظهور نشان داده اند؛ به گونه ای که با ورود هر یک از تکنولوژی های مدرن سریعاً اقدام به خرید یا راه اندازی آن می کنند. طبق آمار منتشر شده توسط واحدهای صنفی هوشمند سازی سالیانه میلیاردها تومان صرف پروژه های هوشمند سازی در سرتاسر کشور می شود.
از آن جایی که اجرای پروژه های هوشمند سازی نیاز به تخصص و مهارت لازم دارد، خیلی از افراد توانایی لازم جهت راهاندازی آن را ندارند. به همین منظور لزوم به کارگیری نیروهای متخصص در این زمینه بسیار ضروری بوده و همین امر موجب درآمدزایی برای نیروهای متخصص می شود. پس با یک حساب سرانگشتی متوجه می شویم که بازار کار هوشمند سازی بسیار پر رونق است.
دستمزد هوشمند سازی ساختمان
دستمزد هوشمند سازی ساختمان بستگی به مدت زمان لازم جهت اجرا و میزان سختی و پیچیدگی کار دارد. مسلماً هزینه راه اندازی سیستم های هوشمند سازی در پروژه های بزرگ نظیر شهربازی، مراکز تجاری و صنعتی بیشتر از پروژه های کوچک تر مانند ساختمان های مسکونی است.
به همین سبب برای کسب اطلاع از آخرین دستمزدها باید ابتدا مساحت پروژه و میزان پیچیدگی کار را مورد بررسی قرار داد و سپس اقدام به تعیین رقم دقیق برای آن نمود. به طور میانگین دستمزد هر پروژه برای نیروهای نصاب بین 7 الی 15 میلیون تخمین زده می شود.
مباحث مهم آموزش هوشمند سازی ساختمان
- آموزش CCTV / IP SYSTEM
- سیستم هشدار آتش (FAS)
- سیستم تشخیص و هشدار نفوذ (IDAS)
- سیستم کنترل دسترسی (ACS)
- تلفن درب ویدئویی (VDP)
- کنترل کننده منطقی قابل برنامه ریزی (PLC)
- کنترل نظارت و کسب اطلاعات (SCADA)
- رابط انسان و ماشین (HMI)
- طراحی پنل کنترل.
فن آوری خانه هوشمند، که اغلب به عنوان اتوماسیون خانگی (از واژه لاتین domus” ” یعنی خانه گرفته شده است) شناخته میشود، امنیت مالکان، اسایش، راحتی و بهره وری انرژی را فراهم میکند و به آنها اجازه میدهد دستگاههای هوشمند را اغلب با استفاده از یک نرمافزار خانه هوشمند که بر روی گوشی هوشمند یا سایر دستگاههای متصل به شبکه نصب میشود، کنترل کنند.
بخشی از اینترنت اشیا ، یعنی سیستمهای هوشمند خانگی و دستگاهها اغلب با هم همکاری میکنند، دادههای مصرفی مصرف کننده و اتوماسیون سازی اقدامات، بر اساس الویتهای صاحب خانه را بین خودشان به اشتراک میگذارند.
منشا خانه هوشمند
هنگامی که شرکت اتوماسیون خانگی Insteon در سال 2005 روی کار امد، فناوری ای را معرفی کرد که سیم کشی الکتریکی را با سیگنالهای بی سیم ترکیب میکرد.
Nest Labs در سال 2010 تاسیس شد و اولین محصول هوشمند خود یعنی ترموستاتهای هوشمند را در سال 2011 عرضه کرد. این شرکت همچنین حسگرهای هوشمند دود، کربن مونوکسید و دوربینهای امنیتی را ایجاد کرده است.
این شرکت پس از اینکه در سال ۲۰۱۵ به گوگل واگذار شد، در همان سال نیز یکی از شرکتهای تابع شرکت Alphabet Inc. شد.
شرکت SmartThings در سال ۲۰۱۲ کمپین کیک استارتر را راه اندازی کرد و 1.2 میلیون دلار برای تأمین بودجه سیستم خانگی هوشمند خود به آن اختصاص داد. پس از تامین بودجه بیشتر، این شرکت در آگوست سال ۲۰۱۳ به فروش گذاشته شد و در سال ۲۰۱۴ به سامسونگ واگذار شد.
اخیرا، شرکتهایی از جمله آمازون، اپل و گوگل، محصولات خانه هوشمند خود و سیستم عاملهای هوشمند از جمله Amazon Echo، Apple HomeKit و Google Home را منتشر کردهاند.
نمونههایی از فناوری های خانه هوشمند
تقریبا هر جنبهای از زندگی که در فضای داخلی آنها فناوری وارد شده است (لامپ، ماشین ظرفشویی و غیره)، معرف یک جایگزین خانه هوشمند است:
تلویزیونهای هوشمند برای دسترسی به محتوا از طریق برنامههای کاربردی، مانند ویدیو و موسیقی بر اساس تقاضا، به اینترنت وصل میشوند. برخی از تلویزیونهای هوشمند همچنین شامل تشخیص صدا یا حرکت هستند.
علاوه بر این که قادر به کنترل از راه دور و سفارشی کردن هستند، سیستمهای روشنایی هوشمند، مانند Hue از شرکت تجهیزات روشنایی فیلیپ ، میتواند تشخیص دهد چه زمانی ساکنان در اتاق هستند و نور را به صورت نیاز آنها تنظیم میکند. لامپهای هوشمند همچنین میتوانند براساس روشنایی روز موجود، تنظیم شوند.
ترموستاتهای هوشمند، مانند نست از Nest Labs Inc.، به وای فای متصل میشود، و به کاربران امکان زمان بندی، نظارت و کنترل از راه دور دمای خانه را میدهد. این دستگاهها همچنین رفتارهای صاحبان خانه را یاد میگیرند و برای فراهم کردن راحتی و اسایش بیشتر برای ساکنین، شرایط را به طور خودکار تغییر میدهد. ترموستاتهای هوشمند همچنین میتوانند مصرف انرژی را گزارش دهند و تغییر فیلترها، و موارد دیگر را به کاربران یادآوری کنند.
با استفاده از قفلهای هوشمند و در بازکنهای در گاراژ، کاربران میتوانند دست یابی و ورود مهمانان را مجاز یا غیر مجاز کنند. قفلهای هوشمند همچنین میتوانند تشخیص دهند چه موقع ساکنان نزدیک درب هستند و درب را برای آنها باز کند. با استفاده از دوربینهای امنیتی هوشمند، ساکنان میتوانند در هنگام سفر یا تعطیلات، از راه دور خانه خود را تحت نظر داشته باشند. حسگرهای حرکتی هوشمند نیز قادر به تشخیص تفاوت بین ساکنین، مهمانان، حیوانات خانگی و سارقان هستند و در صورت تشخیص رفتار مشکوک میتوانند به مسئولین اطلاع دهند.
مراقبت از حیوانات خانگی با اتصال به غذادهندهها میتواند به صورت اتوماتیک انجام شود. گیاهان خانگی و چمنها را می توان با استفاده از تایمرهای متصل شده، آبیاری کرد. همه نوع لوازم آشپزخانه در دسترس هستند، اعم از قهوه سازهای هوشمند که میتوانند به محض اینکه هشدار قطع شود یک فنجان قهوه تازه برای شما دم کند؛ یخچالهای هوشمند که تاریخ انقضا را حفظ میکنند، فهرست خرید تهیه میکنند و یا حتی براساس مواد غذایی موجود، دستور پخت فراهم میکنند؛ ارام پزها و سرخ کنها و در اتاق رختشویی، ماشین لباسشویی و خشک کن.
به عنوان مثال، سیستم نظارت خانگی ممکن است، یک جریان الکتریکی را حس کند و دستگاه را خاموش کند و یا خرابی یا یخ زدگی لولههای آب را احساس کند و آب را قطع کند تا در زیرزمین شما سیل جاری نشود.
مزایا و معایب خانه هوشمند
یکی از مزایای استفاده از اتوماسیون خانگی فراهم کردن آرامش ذهنی برای صاحبان خانه است و به آنها اجازه میدهد خانههای خود را از راه دور نظارت کنند، و با خطراتی مانند فراموش کردن خاموشی قهوه ساز یا باز گذاشتن درب مقابله کند.
هوشمند سازی همچنین برای سالمندان مفید است، نظارت از راه دور میتواند به سالمندان کمک کند تا به جای رفتن به آسایشگاه یا مراقبت 24 ساعته در خانه، در امنیت و سلامت در خانه بمانند.
خیلی تعجب بر انگیز نیست که خانههای هوشمند میتوانند با الویتهای کابران تطبیق پیدا کنند. برای مثال، به محض اینکه به خانه رسیدید، در گاراژ شما باز خواهد شد، چراغ روشن خواهد شد، بخاری شروع به سوختن میکند و آهنگهای مورد علاقه شما در اسپیکرهای هوشمند شروع به نواختن خواهند کرد.
اتوماسیون خانگی همچنین به مصرف کنندگان کمک میکند تا کارایی را افزایش دهند. به جای روشن گذاشتن تهویه در تمام طول روز، یک سیستم خانه هوشمند میتواند رفتارهای شما را یاد بگیرد و اطمینان حاصل کند که تا وقتی که از محل کار به خانه میرسید، خانه خنک شده باشد.
همین امر برای لوازم خانگی نیز انجام میشود. و با یک سیستم آبیاری هوشمند، چمنهای شما فقط هنگام نیاز به آب و با مقدار دقیق آب مورد نیاز، آبیاری میشود. با اتوماسیون خانگی، انرژی، آب و منابع دیگر به طور موثر استفاده میشوند که هم به ذخیره منابع طبیعی و هم پول برای مصرف کننده کمک میکند. منابع طبیعی و مصرف کننده.
آموزشگاه فن آموزان با پیروی از روش های کاملا علمی، در راستای تحقق اهداف زیر نسبت به برگزاری دوره های مجازی هوشمندسازی برای علاقه مندان و کارآموزان اقدام نموده است.
1- کاهش هزینه های رفت و آمد کار آموزان
2-حذف هزینه اقامت کار آموزان شهرستانی در خوابگاه ها
3-طراحی دوره های مجازی هوشمندسازی ساختمان با کیفیت در سطح دوره های حضوری به منظور سهولت شرکت در دوره ها برای کارآموزانی که از بُعد مسافت و زمان دارای محدودیت هستند.
4-پیروی از جدیدترین متدهای آموزشی با استفاده از فضای اینترنت و مزایای متعدد آن به منظور کاهش هزینه تردد و صرفه جویی در زمان افراد.
دوره ی مجازی هوشمندسازی فرصتی است تا شما بتوانید در خانه ی خود میزبان استاد باشید. اینگونه علاوه بر آسایش و راحتی بیشتر با صرفه جویی در هزینه و زمان میتوانید از آموزش های لازم در خصوص هوشمندسازی بهره مند شوید.
مزایای دوره مجازی هوشمندسازی ساختمان
آموزشگاه های ارائه دهنده متعهد اند در دوره ی مجازی هوشمندسازی منازل خدمات خود را با بهترین کیفیت به کارآموزان ارائه دهند. از این رو مزایای این دوره عبارتند از:
- شرکت در دوره ی آموزشی مجازی با کیفیتی همسطح با دوره ی حضوری.
- دوره ی مجازی هوشمند سازی برای افراد علاقه مندی که نسبت به شرکت در دوره های حضوری دارای محدودیت هستند فرصتی استثنایی را فراهم کرده تا با بهترین کیفیت در خدمت کارآموزان باشد.
- هر آنچه یک کارآموز می بایست در دوره ی حضوری یاد بگیرد بی کم و کاست در دوره ی مجازی هوشمندسازی فرا خواهد گرفت.
- همراهی استادان و کارشناسان دوره ی هوشمندسازی با کارآموزان حتی پس از پایان دوره.
- اعطای مدرک معتبر آموزشگاهی و بین المللی فنی و حرفه ای به کارآموزان
- امکان تبادل اطلاعات به صورت آنلاین میان استادان و کارآموزان در دوره ی مجازی هوشمندسازی
- امکان برقراری ارتباط حضوری و تلفنی با استادان دوره
- تهیه جزوه ی آموزشی کاملا کاربردی و تخصصی توسط استادان دوره و ارائه آن به کارآموزان
- آزمون مجازی پایان دوره و ارسال مدرک برای قبول شدگان از طریق پست
- اعطای مدرک بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای به قبول شدگان در دوره ی مجازی هوشمندسازی با نمره بالای 90
دوره مجازی هوشمندسازی توسط طراحان خلاق دوره های مجازی با بهترین کیفیت و با در نظر گرفتن جدیدترین متدهای آموزش مجازی برگزار شده است تا امکان فراگیری مهارت های لازم در رده ی دوره های حضوری در اختیار کارآموزان قرار گیرد.
برگرفته شده از: خانه هوشمند آمازون اکو