عمومیگزارشگر کسب و کار

برترین تولید کننده باربیکیو سنگی در ایران

انتخاب باربیکیو بعلاوه کاربرد بسیار آن در مراسم ها و دورهمی ها , کاربرد بسیاری در زیبایی محیط و فضای نصب شده دارد. بیشتر کباب پز های سنگی دارای طرح و نقش های مختلفی می باشد که به جنبه دکوراتیو آن می افزاید. انواع دیگر کباب پز ها شامل کباب پز های آجری و بتنی و گابیونی می باشند که از این بین می توان به بهتر بودن کباب پز های سنگی از نظر قیمت و زیبایی و کیفیت و ماندگاری نسبت سایرین اشاره کرد

جنس کباب پز سنگی

همانطوری که گفتیم برای سفارش و خرید کباب پر به انتخاب سنگ مناسب بسیار دقت کنید. چرا که سنگی مورد استفاده می شود که در پخت کباب تاثیر می گذارد. دوام و ماندگاری باربیکیو هم بسیار مهم است. چرا که در زمان کباب کردن قرار است با حرارت و دماهای بالا کار کنید. برای این منظور، انتخاب سنگی که کیفیت خوبی داشته باشد مهم است. بیشترین سنگ های مورد استتفاده برای ساخت کبابپز ها سنگ های تزئینی مانند گابیون، آجر نسوز و سنگ آنتیک استفاده به عمل می آید.

ویژگی های کباب پر سنگی

  • یکی ازمهترین ویژگی هایی که باید باربیکیو داشته باشد, نگهداری از گرما و مقاومت در دمای بالا است. سنگ های به کار رفته در ساختار کباب پزهای سنگی قابلیت نگهداری طولانی مدت گرما و ذخیره دما و حرارت بالا را دارند.
    • درباربیکیوهای سنگی یکی دیگر از ویژگی هایی که اهمیت دارد , توجه به رنگ و طرح مورد استفاده است. به علت برخورداری از طرح و مدل های متنوع، تاثیر زیادی در شیک بودن فضا و زیبایی و جذابیت چشم نواز که ویژگی متمایزی را در محیط مورد استفاده متبلور می سازند.
    • از مهمترین ویژگی های باربیکیو سنگی به کارایی و عملکرد بسیار مطلوب و توزیع حرارت آن به صورت یکنواخت و یکپارچه اشاره می کنیم کهاین ویژگی امکان استفاده طولانی مدت را از باربیکیو به شما می دهد.
    •  سنگ هایی با مقاوت بالا ساخته می شود که با قرار گرفتن در محیط های مرطوب, هوای آزاد و نور خورشید از عمر ان کاسته نمی شود.

مزایای باربیکیو سنگی کدام اند؟

طبیعی است که در هنگام انتخاب باربیکیو شک داشته باشید که باربیکیو سنگی را انتخاب کنید یا یکی دیگر از انواع باربیکیو. باربیکیو سنگی مزایای زیادی دارد، آیا می خواهید آنها را بدانید؟
قصد داریم ادامه مقاله را به بررسی مزایای این نوع باربیکیو اختصاص دهیم.

  • در میان باربیکیو های موجود باربیکیوهای سنگی مزایای بیشتری دارد. استفاده مناسب برای کباب کردن انواع مرغ و ماهی و گوشت و انواع سبزیجات برای داشتن رژیم غذایی سالم مناسب است که بدون روغن و افزودنی دیگر با آنش طبخ می شود و ارزش غذایی آنها حفظ می شود.
    • استفاده از کباب پز سنگی علاوه بر ارزش بالایی که برای سلامتی غذا دارد جذابیت بصری زیادی برای محیط و فضای شما ایجاد می کند. شما می توانید برای سفارش کبابپز , به انواع سنگ ها و رنگ ها و طرح های آن توجه کنید که با محیط شما هماهنگی ایجاد کند.
    • ماندگاری بالای کبابپز ها یکی از مهمترین مزایای آن است که بسیار مورد توجه افراد قرار می گیرد.

استفاده و نصب آنها آسان است

محصولات سنگی برای استفاده نیاز به نصب می باشند که بعد از تکمیل سفارش و خرید می توانید از کارشناسان با تجربه برای نصب آن ها استفاده کنید . اگر چه بسیاری از محصولات سنگی فرایند نصب حساسی دارد و میبایست به نصابی متخصص سپرده شود اما کبابپز ها فراند نصب راحت و بدون مشکل دارند. نصب کبابپز سنگی بسیار ساده و راه اندازی و اجرای ان هیچ دردسری ندارد.

از آنها می توانید در هر فضایی استفاده کنید

بیشتر باربیکیو ها مشکل جا نشدن در فضای مورد نظر افراد را دارد. این مشکل نیز باعث می شود بسیاری از افراد از خرید کباب پر صرف نظر کنند. اما باید این نکته را ذکر کنیم که در کبابپز های سنگی محدودیتی در این باره وجود ندارد و شما می توانید باربیکیو را مطابق با فضای ورد نظر خود سفارش دهید. همچنین این امکان به شما مزیتی است که می توانید در فضاهای کوچک آن را نصب کنید. از این گذشته باربیکیو سنگی قابلیتی افزوده به شما می دهد که این کبابپز هم سبک است و هم به راحتی جابه جا می شود .که می توانید در صورت نقل مکان آن را بدون آسیب به مکان جدید انتقال دهید

تمیز کردن آسان

یکی دیگر از مزیت های باربیکیو سنگی نسبت به دیگر انواع آن , تسهیل کردن فرایند تمیز کردن و پاکیزگی وسیله است. برخی از باربیکیوها مشکلاتی در مان تمیز کردن باربیکیو برای افراد بوجود می آورد. که سخت و آزار دهنده است. اما این مشکل را هیچگاه ایجاد نکرده و تمیز کردن آن کاملا ساده و بدون دردسر است. چرا که سطح آنها نچسب است، بنابراین بهداشتی بوده و از باکتری ها جلوگیری می کند.

دوام بالا

سنگ های به کار رفته در ساخت کبابپز های سنگی دارای ماندگاری بالا و جنس مرغوب است که سالیان دراز شما را از خرید و تعمیر مداوم دیگر نوع کبابپز ها بی نیاز می کند. مدلهای کباب پر سنگی با استفاده از سنگ های آتشفشانی ساخته وعرضه می شود که ضد زنگ می باشد و ماندگاری باربیکیو شما بالا خواهد بود.

طبخ غذای سالم

داشتن یک باربیکیو سنگی به شما این امکان را می دهد تا بدون هیچ دردسری در هرزمان بتوانید انواع گوشت ها و سبزیجات را بودن تجهیزات اضافی کباب یا گریل کنید و یک وعده غذایی سالم برای شما فراهم خواهد بود. کباب کردن و داشتن یک غذای سالم و مفید و در خانه و توسط خود شما می تواند بسیار سالم تر و بهداشتی تر باشد. که نه روغن اضافی و زیادی مصرف می شود و نه هیچ گونه مواد ناسالم استفاده نمی شود. همچنین طبخ غذا در خانه می تواند بسیار لذت بخش باشد و دور همی شما را تکمیل نماید پخت غذای سالم بوسیله آتش بدون افزودن روغن می تواند سلامت بدن شما را مشاهده همه 4 نتیجه

باربکیو در یک جمله محفظه آتش و حرارت برای کباب کردن غذا است که با قرار گیری انواع گوشت (قرمز و سفید و انواع فرآوری شده) در قالب های مختلف، انواع سبزیجات و … بر روی حرارت مستقیم آن، به اصطلاح کبابی میشود. باربکیو را میتوان از منظرهای متفاوتی تقسیم بندی کرد.باربیکیو یا محفظه کباب پز دارای انواع مختلفی از نظر مصرف سوخت دارند که از جمله میتوان به باربیکیو های برقی، گازی، ذغالی اشاره کرد.
سنگ وزین تولید کننده انواع محفظه های بزرگ و سنگی ایستاده باربکیو برای قرار گیری در باغ، حیاط ویلا، خانه، تالار ها، رستوران و … است که زیبایی و جلوه خاصی را ایجاد میکند.

اجزای محفظه سنگی باربیکیو

این محفظه ها عموما دراری سه بخش پایه، دهانه و بدنه اصلی، و دودکش هستند. در قسمت پاره قرار گیری یک طبقه در بین آن، فضای مناسبی جهت قرار گیری وسایل مربوط به باربکیو کردن قرار میگیرد. در این محفظه های میتوان از انواع باربکیو ها مانند گازی، ذغالی و یا برقی استفاده کرد. در صورت استفاده از نوع ذغالی یک محفظه با آجر نسوز در داخل دهانه اصلی ایجاد میگردد که ذغال داخل آن قرار خواهد گرفت. همچنین میتوان از منقلهای فلزی برای قرار گیری در داخل باربکیو استفاده کرد.

باربکیو ها را میتوان از انواع سنگ های تراورتن و مرمریت تولید و در رنگ های مختلف از رنگ های روشن مانند سفید و کرم و استخوانی گرفته تا رنگ های تیره و مشکی در سبک های ساده، کلاسیک، رومی ، سنتی و … تولید کرد. همچنین می توانید برای زیبا سازی فضای کار شده

تضمین کند. چراکه هیچ ماده اضافی ندارد و بعلاوه از زمان طبخ کاهش میابد و همچنین در رایند طبخ بخار های اضافی تولید نمی شود.

 

دکمه بازگشت به بالا