عمومیگزارشگر کسب و کار

لیست مواد شیمیایی برای آزمایشگاه 

مواد شیمیایی آزمایشگاهی موادی هستند که در آزمایشات شیمیایی مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین از خرید مواد شیمیایی آزمایشگاهی می توان برای اهداف تحقیقاتی یا تشخیصی مانند تهیه دارو در آزمایشگاه استفاده کرد. خوب است بدانید که برخی از آزمایشات و آنالیزها نیاز به معرف های خاص و معرف های شیمیایی دارند. به طور کلی مواد شیمیایی به دو دسته آلی و معدنی تقسیم می شوند و در صنایع مختلفی مانند داروسازی، پزشکی، پتروشیمی، علوم آزمایشگاهی و غیره کاربرد دارند.

معرفی مواد شیمیایی آزمایشگاهی

همانطور که گفتیم مواد شیمیایی دارای ترکیبات خاصی هستند و بر اساس کاربردشان در صنعت و آزمایشگاه مورد استفاده قرار می گیرند. توجه به این نکته ضروری است که مواد شیمیایی مورد استفاده در آزمایشگاه ها باید بسیار خالص باشند. زیرا حتی کوچکترین ناخالصی باعث نتایج کاذب آزمایش و سردرگمی خواهد شد.

بد نیست بدانید که از مواد شیمیایی آزمایشگاهی به عنوان پیش ماده در آزمایش ها استفاده می شود و متصدیان و کارشناسان آزمایشگاه معمولاً آنها را در بسته بندی هایی با درجه معین و در مکان و دمای مناسب نگهداری می کنند.

انواع مواد شیمیایی آزمایشگاهی

با توجه به نوع آنها، مواد شیمیایی آزمایشگاهی برای کاربردهای خصوصی استفاده می شود. بعضی از انواع مواد شیمیایی آزمایشگاهی :

  • اسید سولفوریک
  • هیدروکلریک اسید
  • فنل فتالئین
  • سدیم نیترات
  • کلرید منیزیم
  • نیترات آمونیوم
  • کلسیم کلراید
  • پتاسیم
  • پرمنگنات
  • اکریل آمید
  • کلروفرم

کاربرد مواد شیمیایی آزمایشگاهی

مواد شیمیایی آزمایشگاهی برای تجزیه و تحلیل و آنالیز بر روی سایر مواد با استفاده از تجهیزات ویژه در محیط آزمایشگاه استفاده می شود. این مواد با درجات خلوص، وزن و حجم اندازه گیری شده با توجه به نوع کاربردشان تولید و به بازار عرضه می شوند. معمولاً برای کارهای تحقیقاتی مراکز علمی مختلف یا برای اندازه گیری کنترل کیفیت و استانداردهای مواد مختلف آزمایشگاهی استفاده می شود. همچنین مواد شیمیایی آزمایشگاهی برای صنایعی مانند چسب، شوینده، داروسازی، رنگ، گاز و نفت، منابع طبیعی، محیط زیست و … مفید است.

نکات مهم هنگام خرید مواد شیمیایی آزمایشگاهی

هنگام خرید مواد شیمیایی آزمایشگاهی باید به چند نکته مهم توجه کرد.شما باید تخصص و دانش لازم برای شناسایی مواد اصلی و برندهای معتبر را داشته باشید. همچنین باید درک کلی از بازار لوازم آزمایشگاهی و توزیع کنندگان عمده را بدانید. از طرف دیگر، شما باید در مورد کاربرد مواد و ساختار فرمول آنها اطلاعاتی داشته باشید.

برخی از مواد آزمایشگاهی خطرناک و قابل اشتعال هستند. بنابراین باید در نوع بسته بندی و حمل و نقل دقت زیادی داشته باشید. برخی از مواد شیمیایی آزمایشگاهی نیز بسیار حساس هستند و در مواجهه با نور خورشید و رطوبت خواص خود را از دست می دهند. بنابراین در هنگام خرید باید توجه داشته باشید که دستکاری نشده باشند و بسته بندی سالم و کاملا مهر و موم داشته باشند.

شرکت ایمن گستر شیمی با حمایت تمامی گروه های علمی و آزمایشگاهی در تهیه خالص ترین و با کیفیت ترین مواد آزمایشگاهی شیمیایی به شما کمک می کند تا انواع مواد شیمیایی آزمایشگاهی را به راحتی تهیه کنید و نگران قیمت، کیفیت و سفارش انواع مواد شیمیایی آزمایشگاهی نباشید.

گروه بندی مواد شیمیایی آزمایشگاهی

مواد شیمیایی آزمایشگاهی را می توان به انواع اسیدها، بازها، نمک های معدنی، نمک های سدیم و نمک های آمونیوم، حلال ها، تجهیزات آزمایشگاه روغن، معرف های کارل فیشر، مواد شیمیایی حفاری و معدن، انواع رنگ های بازی و اسیدی و منفی و … تقسیم کرد.بنابراین انواع مواد شیمیایی آزمایشگاهی بر اساس میزان گرید، مشخصات شیمیایی و فرمول موجود در بسته بندی مواد شیمیایی تفکیک می شوند.

گرید نیز درجه خلوص این مواد را بیان می کند. همه آنها از نظر فرمولاسیون و ماهیت با مواد صنعتی و حتی خوراکی موجود در بازار یکسان هستند. اما درجه خلوص آنها بسیار بالاتر است. می توانید آنها را با گریدهای بیوشیمی، HPLC، ACS، GR و Extra Pure در مراکز فروش تهیه کنید.

با توجه به درصد خلوص، انواع گریدهای شیمیایی را می توان به درجه خلوص آزمایشگاهی بیشتر از 97، درجه خلوص عمومی بیشتر از 95، درجه خلوص صنعتی بیشتر از 90 درصد و درجه خلوص تحلیلی بیشتر از 99 تقسیم کرد.

از انواع گرید مواد شیمیایی آزمایشگاهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

AR Select Plus Grade، Environmental Grade، Environmental Plus Grade، OmniTrace Grade Acids، Grade Acids Suprapur، Grade Tracemetal، Grade Tracemetal Plus، گرید کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و درجه طیف سنجی، ChromAR Grade، HPLC/Spectrool Grade، HPLC/Spectrool Grade, HPLCARde حلال های چند منظوره، حلال های Absolv، Accusolv، OmniSolv و غیره.

مواد شیمیایی اشکال مختلفی از مواد بوده که دارای ترکیب شیمیایی ثابت و خواص مشخص هستند. آن ها می توانند در حالت های مختلف مانند جامد، مایع و گاز وجود داشته باشند. مواد شیمیایی از اتم ها یا مولکول هایی تشکیل شده اند که با یکدیگر ترکیب می شوند و ترکیبات مختلفی را تشکیل می دهند. این ترکیبات دارای واکنش ها و فعل و انفعالات شیمیایی خاصی هستند که امکان استفاده از آنها را در محیط های صنعتی و آزمایشگاهی فراهم می کند.

از آنجایی که مواد شیمیایی و مواد آزمایشگاهی انواع مختلفی دارند و در برخی موارد بسیار شبیه به یکدیگر هستند، ممکن است بخواهید قبل از خرید مواد شیمیایی آزمایشگاهی از موارد استفاده، ایمنی، شرایط، عوارض و مزایای استفاده از آنها مطلع شوید.

اهمیت مواد شیمیایی در صنعت و آزمایشگاه

مواد شیمیایی بخش جدایی ناپذیر بسیاری از فرآیندهای صنعتی هستند. آنها در تولید کالاهای مصرفی مانند پلاستیک، مواد شوینده و دارو استفاده می شوند. در آزمایشگاه ها؛ مواد شیمیایی برای انجام آزمایش‌ ها، تجزیه و تحلیل نمونه ‌ها و توسعه فناوری‌ های جدید ضروری هستند. در دسترس بودن و کیفیت مواد شیمیایی به طور قابل توجهی بر کارایی و قابلیت اطمینان این فعالیت ها تأثیر می گذارد.

نقش تامین کنندگان مواد شیمیایی در ایران

تامین کنندگان قابل اعتماد کلید دستیابی به مواد شیمیایی با کیفیت در ایران هستند. تامین کنندگان مواد شیمیایی نقش مهمی در زنجیره تامین ایفا می کنند و از در دسترس بودن، سازگاری و تحویل به موقع مواد شیمیایی به صنعت و آزمایشگاه اطمینان می دهند. هنگام انتخاب تامین کننده مواد شیمیایی باید چندین فاکتور از جمله کیفیت محصول، گواهینامه ها، پشتیبانی مشتری و قیمت رقابتی در نظر گرفته شود.

فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی

مواد شیمیایی آزمایشگاهی را به دلیل حساسیت و پیامدهای متعدد نمی توان از هر کسی خریداری کرد. بنابراین باید با فروشندگان معتبر و با تجربه در این زمینه تماس بگیرید تا بتوانید مواد شیمیایی آزمایشگاهی مورد نیاز را تهیه کنید. واحد فروش مواد آزمایشگاهی شرکت ایمن گستر شیمی شامل مواد شیمیایی می باشد که به تعداد دلخواه و کیفیت بالا در اختیار کارفرمایان محترم قرار می گیرد. لذا برای تهیه و خرید مواد شیمیایی برای آزمایشگاه می توانید با همکاران ما در این حوزه تماس حاصل نمایید.

کلام آخر

همانطور که گفته شد مواد شیمیایی به چند دسته صنعتی، غذایی و آزمایشگاهی تقسیم می شوند. نقش مواد شیمیایی آزمایشگاهی در آزمایشگاه بسیار مهم است. دستگاه های زیادی برای تجزیه و تحلیل و آزمایش مواد شیمیایی در آزمایشگاه ها ساخته شده اند. مقدار و مشخصات مواد شیمیایی و همچنین فرمول آنها بر روی بسته بندی تمامی مواد شیمیایی درج شده است.

لیستی از مواد شیمیایی در این مقاله گردآوری شده است.لازم به ذکر است که مواد شیمیایی طبقه بندی های مختلفی دارند که در این مقاله سعی شده است به برخی از مهم ترین طبقه بندی ها اشاره کنیم و لیست های مختلفی از مواد شیمیایی را ارائه دهیم.

 

منبع: ایمن گستر شیمی

دکمه بازگشت به بالا